Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 11.09.2023 11:34:56

Saj to ni res! Težavam Uniteda ni videti konca, zaradi hudih obtožb se zvezdnik ne bo vrnil v Manchester!

Profimedia
Manchester United ima velike preglavice s svojimi zvezdniki.

Komaj se je velika afera mladega zvezdnika iz vrst Manchester Uniteda Masona Greenwooda razpletla nogometašu v prid, pa vrste angleškega velikana pretresa nova drama.

Pred kratkim so se na račun brazilskega reprezentanta in člana rdečih vragov Antonyja pojavile obtožbe o nasilnem ravnanju z nekdanjim dekletom, tik pred prvo septembrsko reprezentančno akcijo Brazilije pa so iz reprezentance sporočili, da so nogometaša odstranili iz ekipo. Kot razlog so navedli hude obtožbe na njegov račun, čeprav do tistega trenutka ni bilo ničesar dokazanega. Očitki so bili dovolj, da je Brazilija povlekla takšno potezo, za podobno odločitev pa so se odločili pri Manchester Unitedu.



Rekorder po številu naslovov angleškega prvaka je dal Antonyju do nadaljnjega prosto, v tem času bo prejemal vso plačo, ki mu pripada, kar pomeni, da ne gre za suspenz. Pri Unitedu so mu dali priložnost, da se osredotoči in sooči z obtožbami o nasilništvu, klub pa bo še naprej podrobno spremljal dogajanje in razplet.

Nogometaši, ki so bili na reprezentančnih akcijah, se bodo danes vrnili na treninge, Antony pa bo tako še ostal v Braziliji, kamor je prišel zaradi reprezentančnega vpoklica. Sam sicer zavrača obtožbe o nasilju nad nekdanjim dekletom. "Z mojim klubom Manchester Unitedom smo se dogovorili, da si vzamem nekaj prostega časa in se soočim z obtožbami proti meni. S tem se želimo izogniti nepotrebni pozornosti, hkrati pa zagotavljam, da sem nedolžen. Sodeloval bom s policijo in se potrudil, da bomo skupaj prišli resnici na dan," pravi Brazilec.

Članki iz rubrike