Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.04.2023 00:59:19
Deli članek:

Škandal! Na derbiju angleške premier lige sodnik s komolcem v obraz udaril zvezdnika Liverpoola (video)

Profimedia

Derbi angleške premier lige med Liverpoolom in Arsenalom se je končal brez zmagovalca.

Londončani so v primerjavi z Manchestrom Cityjem v boju za naslov prvaka izgubili dve točki. Že v 28. minuti so sicer povedli z 2:0, a so se na koncu morali sprijazniti z delitvijo izkupička. V zaključku prvega polčasa pa je prišlo do incidenta, ki je močno zatresel Otok.

Domači nogometaš Andy Robertson je zaradi nešportnega obnašanja prejel rumeni karton, glavni sodnik je nogometaše poslal v slačilnico, Robertson pa se očitno ni sprijaznil z opominom. Na sredini igrišča je nekaj prigovarjal pomočniku sodnika Constantineu Hatzidakisu, ta pa je dvignil svojo desno roko in s komolcem v obraz udaril igralca.

Sky Sports je med odmorom prikazal posnetek incidenta in afera se je rodila. Legendarni nekdanji nogometaš Manchestra Uniteda Roy Keane, ki je bil v vlogi strokovnega komentatorja, se je spravil na nogometaša Liverpoola. "Bolj bi se moral brigati za svoje obrambne poteze. Ali veste, kdo je Robertson? Nekajkrat sem ga gledal ... On je en velik otrok!"

Strateg Liverpoola Jürgen Klopp o incidentu ni povedal veliko: "Vem, da se je zgodil, ampak ga nisem videl. Če se je karkoli zgodilo, bodo fotografije dovolj zgovorne."