Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
17.12.2022 14:28:02
Deli članek:

Še kamen bi zajokal! Mihajlovićevi hčeri objavili ganljivi sporočili in fotografiji, ki zlomita srce! (foto)

Profimedia

Vsi se poslavljajo od preminulega Siniše Mihajlovića.

Med številnimi sporočili, ki jih od petkove smrti Siniše Mihajlovića objavljajo širom po svetu, sta posebej ganljivi tisti, ki sta ju s svetom delili njegovi hčeri Viktorija in Virginia.

Obe sta na družbenem omrežju objavili nekaj fotografij Mihajlovića iz njegovih igralskih dni in iz zasebnega življenja, obe pa sta jim dodali še po eno, ki spravita solze na oči. Ti sta namreč iz bolnišnice, verjetno iz zadnjih dni Mihajlovića, in kažeta, kako ga držita za roko. Obe sta pripisali še ganljivo besedilo:

'Držeč te za roko, sem prehodila vsaj milijon stopnic in zdaj, ko te ni več, je na vsaki praznina. Najina dolga pot je bila prekratka. Moja še traja, ne potrebujem več naključij, zadržkov, pasti, norčevanja tistih, ki verjamejo, da je realnost to, kar vidiš.
Preko milijon stopnic sem šla navzdol, držeč te za roko, ne zato, ker bi z najinimi štirimi očmi morda lahko videla več. S tabo sem šla dol, ker sem vedela, da so najine zenice, čeprav zamegljene, tvoje. Ljubim te z vsem srcem oče, čista, redka duša, ponos mojega življenja, moj heroj, moja VELIKA ljubezen,' je Viktorija zapisala v čustvenem sporočilu.

Virginia ji je sledila s tem zapisom: 'Težko je, oče. Težko je. V tem trenutku neizmernega trpljenja potrebujem le tvoj objem. Ne samo objem, tvojega. Pomešan s tvojim parfumom, ki je, tako kot tvoja duša, ostal. In vsak, ki te pozna, ve, kaj mislim. Nemogoče je sprejeti vse to, a moč najdem v neizmerni ljubezni, ki si mi jo namenil v teh letih skupnega življenja, tako močno, da me bo spremljala do konca mojih dni.
Potem, ko sem spoznala tvojo usodo, se ti zahvaljujem, da si bil ob meni v teh letih, v katerih si mi dal vse, vse, kar bi oče lahko dal hčerki, in še veliko več. Imel si me neizmerno rad, z vso močjo, ki si jo imel. Varoval si me pred vsem in vsakim. Bil si prevelik. Prevelik zame. Prevelik za nas. Prevelik za vse. Moje srce je danes zlomljeno, strto. Težko mi je v duši in ne morem več govoriti o svojem super junaku, zame očetu, zate Siniši Mihajloviču. Preveč boli, preveč. Ljubim te, oče, vedno, vedno, vedno, vedno. Vpila ti bom to vsak dan, prepričana, da bo moj jok segel do tebe. Nikoli se ne bova ločila. Zbogom oče, moja velika in neizmerna ljubezen. Obljubi mi, da se mi boš javil, še vedno te tako zelo potrebujem.'