Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
8 05.11.2022 09:02:00

Guardiola sijajno odgovoril Ibrahimoviću: "Da, Haalandu sem ukazal, da ne sme več dosegati golov!" (video)

Profimedia
Pep Guardiola je na njemu lasten način odgovoril Zlatanu Ibrahimoviću.

Nobena skrivnost ni, da Zlatan Ibrahimović ni ravno občudovalec lika in dela Pepa Guardiole. Švedu namreč leto dni, ki ga je preživel v Barceloni pod vodstvom karizmatičnega trenerja, ni ostalo v najlepšem spominu.

Ibrahimović trenutno celi poškodbo, zaradi katere v letošnji sezoni sploh še ni igral, posledično pa ima precej prostega časa. Delček tega je posvetil francoski medijski hiši Canal +, v velikem intervjuju pa se ni mogel izogniti vprašanju o svojem nekdanjem trenerju Guardioli.

Švedski zvezdnik je po slovesu od katalonskega velikana na račun Španca izrekel kar nekaj kritik, na zamero pa očitno tudi po več letih ni pozabil.


"Erling Haaland mi je zelo všeč. On je zelo pameten igralec. Ne počne stvari, ki so izven njegove cone obdobja. Ne trudi se razigravati soigralce, ampak čaka pred golom in zabija," je govoril Ibrahimović in nadaljeval: "Ali bo Haaland napredoval pod vodstvom Guardiole? To je odvisno predvsem od ene zadeve, odvisno je od tega, kakšen ego ima Guardiola. Bomo videli, ali misli, da je večji od Haalanda ali ne. Meni in še nekaterim drugim igralcem ni pustil, da bi bili tako veliki kot je on."

Na odgovor Guardiole ni bilo potrebno dolgo čakati. "Prav ima. Povsem prav. V tem klubu, v tej ekipi je moj ego večji od predstav igralcev. Ne vidim rad, da Erling zabije tri gole in pobere vso pozornost. Zelo sem ljubosumen. Zelo. Rekel sem mu: Erling, prosim, nič več golov. Sicer The Sun, The Daily Mail in ostali ne bodo govorili samo o meni. Zlatan ima prav, pozna me do obisti. Moj ego je zrasel prek vseh meja."

Če ste v Pepovih besedah zaznali kanček ironije, niste edini.

Članki iz rubrike