nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 24.08.2022 16:02:34

Neverjetno! Krivec za izpad Crvene zvezde iz LP je njen navijač!?! Poglejte tole ... (video)

Hladen tuš je premil izraz. Nad navijače Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić se je včeraj ob koncu tekme vsul škaf ledeno mrzle vode.

Pri izidu 2:1 so vsi čakali na podaljške, v katerih naj bi domači nogometaši vendarle še enkrat zatresli izraelsko mrežo in se uvrstili v skupinski del lige prvakov. Vse je bilo pripravljeno na takšen scenarij, potem pa ... V enem od zadnjih akcij, v izdihljajih tekme, je črnogorski vezist Mirko Ivanić storil prekršek nad Francozom Pierrom Cornudom. Angleški sodnik se je odločil pustiti prednost, saj je žoga prišla do gostujočega napadalca Doleva Haziza. Takrat pa je eden od domačih navijačev na vzhodni tribuni zažvižgal, zmedel vse na igrišču, tako je sodnik igro prekinil in vrnil žogo na mesto prekrška.

Izraelci so se jezili, saj je bila akcija obetavna. Vendar navijač Crvene zvezde jim je s svojo neumnostjo v resnici pomagal, saj je iz prekinitve prišlo do avtogola Milana Pavkova, ki je pomenil skupno zmago Maccabija. Navijač je svoj klub tako opeharil za 18 milijonov evrov, kolikor bi dobil z uvrstitvijo v ligo prvakov. Liga Eurpa pač prinaša približno šestkrat manj denarja.

Članki iz rubrike