nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 24.08.2022 12:03:43

Nov pretres na tržnici?! Na naslov Reala prispela ponudba, ki jo je težko zavrniti! Angleži za zvezdnika ...

Profimedia
Angleški velikan je ponudil dobrih 90 milijonov evrov.

Španski prvaki so prejšnjo sezono zopet sklenili na evropskem nogometnem prestolu, brezhibno pa so vstopili tudi v novo sezono. Četa Carla Ancelottija je v finalu evropskega superpokala brez večjih težav ugnala Eintracht iz Frankfurta, po dveh krogih pa imajo popoln izkupiček tudi v domačem prvenstvu. Pričakovanja in cilji so zopet visoki, bo pa galaktična zasedba to sezono spet odigrala v nekoliko spremenjeni postavi.

Zamenjava generacij pri madridskem Realu poteka že nekaj časa, poslovilo se je nekaj ključnih stebrov šampionske ekipe, ki je pred leti nizala evropske naslove, z nedavnim odhodom Casemira pa se končuje tudi era ene najuspešnejših veznih linij v zgodovini klubskega nogometa. Brazilski nogometaš, ki je okrepil Manchester United, je bil tudi v minuli sezoni med najzanesljivejšimi nogometaši madridskega kluba, navijači ga bodo zagotovo pogrešali, a na Santiago Bernabeuu že nekaj časa pripravljajo naslednjo generacijo nosilcev igre.



Z dobrimi predstavami se je v zadnjih sezonah že dodobra uveljavil tudi Federico Valverde, ki ga v Madridu zelo cenijo. Štiriindvajsetletni vezist v španski prestolnici igra vse pomembnejšo vlogo, so pa njegove kvalitete pričakovano opazili tudi pri drugih evropskih velikanih. Španski mediji razkrivajo, da naj bi na naslov madridskega Reala v zadnjem obdobju prišlo več ponudb, najbolj konkretno pa je poslal neimenovan premierligaš, ki je bil za Urugvajca pripravljen odšteti dobrih 90 milijonov evrov.

Pri Realu kljub vrtoglavemu znesku niso dolgo razmišljali. Stališče vodstva je jasno; Valverde je nedotakljiv in prodaja ne pride v poštev pod nobenim pogojem. Valverde je svojo pogodbo z galaktiki podaljšal lansko leto, nov dogovor pa ga z Madridom veže vse do leta 2027.

Članki iz rubrike