Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.05.2022 18:10:44

Konec ugibanj! Salah končno razkril, kje bo igral v prihodnji sezoni! To pove vse!

Reuters
Mohamed Salah je končal z mučenjem Liverpoolovih navijačev.

Liverpool je v dramatični prvenstveni končnici izgubil dvoboj z Manchester Cityjem, a ostaja v igri za evropski naslov, morebitno slavje v Parizu pa bi vseeno postavilo piko na koncu zelo uspešne sezone.

Redsi so predvsem v drugem delu znova ujeli šampionsko formo, v vsem svojem sijaju pa je znova večkrat zablestela afriška naveza v napadu Salah-Mane. Povsem razumljivo je, da so bili navijači Liverpoola v skrbeh, ker bi lahko bila to tudi zadnja sezona, v kateri ta dvojec igra v istem dresu.

V pravo sago so se namreč razvila pogajanja med klubom in Salahom glede podpisa nove pogodbe. Egipčan in njegovi zastopniki niso odstopali od zahtev in vse bolj se je zdelo, da je prvi zvezdnik ekipe z eno nogo že zapustil Anfield. Po bolečem razpletu angleškega prvenstva je za navijače Liverpoola vseeno prišla precej lepša novica.

"Vsekakor bom tudi v prihodnji sezoni igral tukaj," je pred spektaklom lige prvakov povedal Salah. Odločitev o novi pogodbi torej še vedno ni bila sprejeta, zato bi lahko Liverpool po koncu prihodnje sezone ostal tudi brez odškodnine, a se v tem trenutku pri angleškem velikanu s tem najbrž ne obremenjujejo.
Salah zaenkrat ostaja, o svoji prihodnosti pa pred finalom še ni želel spregovoriti Sadio Mane. Tudi njegova pogodba se izteče s koncem naslednje sezone.

Članki iz rubrike