franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 24.05.2022 10:32:22

V Mariboru je 'pogorel', zdaj ga lovi zagrebški Dinamo, ki v njem vidi novega ...

Profimedia
Pri zagrebškem Dinamu se obeta pester prestopni rok.

Poleg sprememb v igralskem kadru se obeta tudi tista najpomembnejša, na trenerskem mestu. Pri Dinamu pa so odločeni, da želijo v svoje vrste zvabiti Sergeja Jakirovića, ki smo ga imeli priložnost spoznati tudi kot trenerja Maribora. Ekipo iz Ljudskega vrta je vodil na dvanajstih uradnih tekmah, na katerih je zbral osem zmag in štiri poraze. Izgubil je z Olimpijo (0:1), Taborom (1:4) in Celjem (1:2), zanj pa je bila usodna ničla v Evropi, ko je moral premoč priznati severnoirskemu Colerainu.

Danes je Jakirović trener Zrinjskega, s katerim se je sprehodil skozi bosansko-hercegovsko ligo. Klub iz Mostarja bo z velikansko prednostjo osvojil naslov prvaka, krog pred koncem ima skoraj neverjetnih 25 točk naskoka pred drugim Tuzla Cityjem. Jakirovića še vedno veže pogodba z Zrinjskim, zato bi moral Dinamo zanj plačati odškodnino. Predstavniki serijskega hrvaškega prvaka so se že odpravili v Mostar, da bi se vse tri strani uskladile okoli prestopa.



Se pa v zadnjih dneh z Dinamom povezuje kar nekaj strokovnjakov, med katerimi je tudi Darko Milanič. Ena od možnosti je, da bi ostal Ante Čaćić, na seznamu želja je tudi trener Rijeke Goran Tomić.

Omenimo lahko, da je bil Jakirović že pozimi želja Dinama, toda v Zrinjskem niso želeli niti slišati, da bi v ključnem delu sezone ostali brez šefa stroke.

Značke: maribor, dinamo, ni-uspel

Članki iz rubrike