sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 10.05.2022 13:37:40

NORIŠNICA! Najprej so uničili Barcelono in ZATRESLI Katalonijo, zdaj pa ... Nemci se res ne šalijo!

Reuters
Navijači nemškega kluba Eintracht Frankfurt nameravajo v velikem številu obiskati prizorišče finalne tekme evropske lige v Sevilli. Tam se bo njihov klub 18. maja pomeril s škotskim Glasgow Rangers, v nemškem klubu pa so dobili že več kot 100.000 prošenj za nakup vstopnic, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Zahtevek po 100.000 vstopnicah pomeni desetkratnik količine kart, ki jih bo dobil Frankfurt kot udeleženec finala. V klubu so pojasnili, da bodo skušali najti ustrezno rešitev, da bi kar največ navijačem omogočili ogled tekme v živo, vendar so v 48 urah dobili toliko zahtevkov, da bo nemogoče ustreči vsem.

Zaradi velikega zanimanja bodo za vse, ki ne bodo mogli v Španijo, organizirali ogled tekme v živo na svojem stadionu. A so se že pojavile težave tudi na tem področju, saj so se vstopnice za ta dogodek, ki so jih prodajali po deset evrov, že pojavile na črnem trgu z vrednostjo 100 evrov.



Navijači tega kluba so množično obiskali že četrtfinalno tekmo v gosteh z Barcelono sredi aprila. Takrat je nemški klub uradno dobil samo 5000 vstopnic za svoje navijače, a je bilo na stadionu Camp Nou kar 30.000 nemških pristašev.

Preiskava katalonskega kluba je pokazala, da so številni Nemci vstopnice kupili v Barceloni, prodali pa so jim jih navijači Barcelone in celo člani kluba, ki so jih lahko kupili s popustom. Zaradi tega je predsednik Barcelone Joan Laporta napovedal spremembe pri sistemu prodaje vstopnic.

Članki iz rubrike