Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 10.05.2022 10:25:19

Dinamo ZAGRIZEL za zvezdnika slovenske lige: Ponuja VELIKO DENARJA in tudi SVOJEGA NOGOMETAŠA ...

Profimedia
To bi bil zelo odmeven prestop.

Kot smo že poročali, je Dinamo na petkov obračun med Koprom in Taborom poslal svojega oglednika – nikogar drugega kot svojega nekdanjega vratarja, trenerja in športnega direktorja Marijana Vlaka, ki je trenutno pomemben člen skavtske službe modrih iz Zagreba.

Zdaj je jasno, koga si je ogledoval na Bonifiki. Koprčani imajo sicer v svojih vrstah kar nekaj zelo zanimivih nogometašev, v prvi vrsti napadalca Kaheema Parrisa ter Lamina Colleyja, pa tudi vezista Luko Vešnerja Tičića, branilca Žana Žužka in še koga. Skavta Zagrebčanov je najbolj navdušil strelec edinega zadetka na tekmi Lamin Colley. Še več, Dinamo naj bi za robustnega napadalca pokazal zelo resno zanimanje in naj bi si poleti za vsako ceno prizadeval, da bi Gambijec z angleškim potnim listom oblekel modri dres hrvaškega velikana.

Pogovori za prestop naj bi že stekli, toda še preden bi Colley lahko odšel v Maksimir, se morajo pri Dinamu rešiti katerega od nesramno dobro plačanih napadalcev. V tem trenutku so na plačilnem seznamu Bruno Petković, Komnen Andrić, Mahir Emreli, Deni Jurić in Mislav Oršić, če naštejemo zgolj tiste, ki lahko igrajo povsem v konici napada. Pred sezono so Zagrebčani nekaj napadalcev tudi posodili. Sandro Kulenović, Antonio Marin, Iyayi Atiemwen in tudi Duje Čop, ki je pozimi prišel v Celje. Skratka, gneča v konici napada je velikanska.

colley mm
Martin Metelko
A Dinamo ima rešitev. Kot nam je prišepnil vir blizu koprskega kluba, naj bi hrvaški velikan za Colleyja ponujal okrog pol milijona evrov odškodnine, ob tem pa naj bi Primorcem za eno leto posodil tudi bodisi Andrića bodisi Jurića; tržno je verjetno precej bolj zanimiv Andrić. Zagrebčani naj bi celo leto tudi plačevali sicer astronomsko plačo srbskega napadalca, tako da bi Koprčani ob zajetni odškodnini v isti sapi dobili tudi zelo kakovostno zamenjavo. Povsem brezplačno.

Vsekakor zelo mikavna ponudba, a videli bomo, ali jo bo Ante Guberac sprejel. Colley je navsezadnje nezamenljiv člen koprske zasedbe ...

Članki iz rubrike