Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.04.2022 11:33:23
Deli članek:

KAMEN NAMESTO SRCA? Zvezdnik Barcelone neusmiljen do otroka, javnost POBESNELA (video)

Branilec Barcelone Samuel Umtiti je z neprimerno potezo razjezil navijače. Videoposnetek je hitro zaokrožil.

Zvezdniki so zvezdniki predvsem zaradi svojih navijačev. A včasih zvezdniki tega ne dojamejo in se zapletejo v dejanja, ki jim ne pritičejo. Tako je v Kamerunu rojeni francoski branilec, ki brani barve Barcelone, pokazal svoj pravi obraz, ko so ga obkrožili njegovi navijači.

Pred vadbenimi centri največjih klubov je to povsem običajno - da pač navijači domala vsak dan svoje ljubljence čakajo pred vhodom. Tako se je oni dan pred vhod pripeljal Umtiti v svojem Lamborghiniju. Navdušeni navijači so obstopili njegov avtomobil, da bi dobili avtogram, morda stisk roke, skupno fotografijo ... karkoli. Umtiti je sicer res podelil nekaj avtogramov, a kmalu pokazal, da mu gre vse skupaj na živce. Ob desnih vratih je stal deček in ves čas trkal na okno, nogometaš pa je zaradi tega postajal vse bolj živčen. Na koncu se je odzval neprimerno, otroku dejal, naj tega nikoli več ne počne, naj se ne dotika njegovega dragega avtomobila ... in odvihral naprej. Otrok je ostal užaloščen, brez avtograma.

Jasno, včasih zvezdniki morda niso razpoloženi za takšno druženje z navijači, a za svoje silne milijone morajo potrpeti. Če so v pravem pomenu zvezdniki, kar pa Umtiti očitno ni. Javnost je po ogledu videoposnetka neusmiljena, tako da Umtitiju to dejanje ne bo koristilo.