Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 18.04.2022 00:31:10

Trener Partizana BRUTALNO udrihal čez novinarje, ti pa so RAZKRILI DRAMO, ki se dogaja v slačilnici črno-belih

Sobotni veliki derbi srbskega prvenstva med Crveno zvezdo in Partizanom se je končal brez zadetkov.

Na lestvici lige za prvaka so rdeče-beli ohranili dve točki naskoka pred črno-belimi. V ligi osmih se ekipe med seboj srečajo le enkrat, večni derbi pa je bil odigran že v prvem od sedmih krogov. Jasno je, da mora zdaj Partizan čakati na spodrsljaj vodilnih. To so po tekmi ugotavljali tudi srbski novinarji, kar pa ni bilo prav Partizanovemu trenerju Aleksandru Stanojeviću: "No vidite, kje mi živimo in kje igramo. Vi mislite, da je prvenstvo odločeno že šest krogov pred koncem, razlika pa je le dve točki. Verjamete, da je tako. A mi se ne damo do konca. Tu smo. Vi pa boste vedno govorili, da mi stokamo. A ni tako. Mi se ne predajamo. Dokler bodo možnosti, se bomo borili."


A to je bil komaj začetek. Šele potem je brutalno obračunal s srbsko sedmo silo. "Med novinarji vas 70 odstotkov navija za rdeče-bele, zato nam je težko igrati in se v teh pogojih boriti. Vsi vi skupaj ste rdeče-beli svet! Relativizirate stvari. Prejšnji derbi je bil edini, na katerem je bila Zvezda boljša od nas. Kdaj je bila boljša na našem stadionu? Ali je več od nas naredila v Evropi? Ali je več zaslužila?"

A dan po derbiju so novinarji udarili nazaj in razkrili, kaj se v resnici dogaja v Partizanovi slačilnici. Slaba igra črno-belih na sobotni tekmi je tudi posledica razpadajočega odnosa med trenerjem Stanojevićem in igralci. Počilo je predvsem z najbolj izkušenima Lazarjem Markovićem in Bibrasom Natkhom. Slednja naj ne bi bila zadovoljna z načinom, na kakršnega trener vodi ekipo, zato sta se pritožila upravi. Sledil je verbalni spopad s trenerjem in selitev na klop. Na derbiju sta na začudenje navijačev v igro vstopila ob koncu tekme.

Članki iz rubrike