Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.02.2022 10:53:03
Deli članek:

KAAAAJ?! TEGA, kar bo Mbappeju ponudil Real, NE MORE ZAVRNITI NIHČE!

Reuters

Kylian Mbappe je že dolgo na vrhu Realovega seznama želja.

Predsednik Florentino Perez se močno trudi, da bi francoskega superzvezdnika, ki mu poleti poteče pogodba s PSG-jem, pripeljal v Madrid. Pri ABC Deportes pa trdijo, da so izvedeli, kakšno ponudbo bo Perez pripravil za Mbappeja. In ta je resnično nora!

V podpis naj bi mu ponudili šestletno pogodbo, ki bi mu na leto prinesla 25 milijonov evrov neto. Tako bi Mbappe samo iz naslova plače - brez vseh bonusov - po šestih letih dobil 150 milijionov evrov.

Marsikdo je prepričan, da se je Mbappe ustno že dogovoril za prestop v Real, toda informacija o tem še ni bila uradna, saj je še vedno pogodbeno vezan s PSG-jem. Temu primerno se tudi obnaša in ne želi govoriti o prihodnosti, temveč je osredotočen na to, da s Parižani osvoji vse, kar se osvojiti da.

Pred kratkim je trener PSG-ja Mauricio Pocchetino razkril, da bo Mbappe o svoji prihodnosti spregovoril po dvoboju osmine finala lige prvakov med PSG-jem in Realom.

Mbappe je v PSG prišel pred štirimi leti in pol iz Monaca. Sprva je bil Parižanom posojen, po enem letu pa je klub za 145 milijonov evrov odkupil njegovo pogodbo. V dresu PSG-ja je odigral 202 tekmi, na njih pa zabil 153 golov in prispeval še 77 podaj.