Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.02.2022 10:32:36
Deli članek:

VROČE GLAVE v Manchestru! Trener z OSTRO KRITIKO nad Cristiana Ronalda! KATASTROFALNA statistika pove vse!

Profimedia

"Cristiano bi moral dosegati več zadetkov."

Manchester United je po senzacionalnem izpadu v četrtem krogu FA pokala za novo razočaranje sredi tedna poskrbel še v prvenstvu, ko mu kljub zgodnjemu vodstvu ni uspelo vknjižiti treh točk na gostovanju pri najslabši ekipi lige Burnleyju.
Dva zaporedna neuspeha sta na Old Traffordu spet prižgala alarm, posebej zaskrbljujoča pa je učinkovitost napada rdečih vragov. United je na dveh tekmah proti nasprotnim vratom sprožil kar 52 strelov, dosegli pa so le dva zadetka. Kritike so se tako znova vsule tudi na prvega zvezdnika moštva Cristiana Ronalda, v njegovo 'strupenost' pred nasprotnikovimi vrati pa je javno podvomil tudi začasni trener Manchestra Ralf Rangnick.
"Povsem jasno je, da bi moral Cristiano dosegati več zadetkov. Mislim, da smo si v zadnjih tekmah ustvarili dovolj zrelih priložnosti, a to ni le njegov problem, to je problem celotne ekipe, še posebej napadalne vrste. Preprosto ne dosegamo dovolj zadetkov," je po remiju z Burnleyjem povedal nemški strokovnjak.
Ronaldo bo imel priložnost, da besede svojega trenerja demantira že danes popoldne, ko bo Manchester na svojem stadionu gostil Southampton.