Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.02.2022 13:31:59
Deli članek:

HAHAHA! Kralj instagrama ne zna uporabljati instagrama! V savni je po pomoti oddajal 'V ŽIVO' (video)

Ravno nekaj dni potem, ko je postal prvi človek s 400 milijoni sledilcev na instagramu, se je portugalski zvezdnik na tem istem družbenem omrežju osmešil.

Jasno je, da za Ronalda profile na družbenih omrežjih urejajo drugi. Njemu tega pač ni treba početi, niti nima časa za te stvari. Vseeno pa je naravnost neverjetno, da absolutni kralj instagrama ne zna rokovati - z instagramom.


Kako si drugače razlagati, da je slavni nogometaš, medtem ko je gol sedel v savni, po pomoti zagnal oddajanje v živo (live) na instagramu. V manj kot minuti ga je začelo spremljati, reci in piši, več kot 700 tisoč sledilcev, ki so želeli z njim poklepetati. Ronaldo je bil vidno zmeden in želel na vse pretege prekiniti oddajanje. Oglasil se mu je celo nekdanji soigralec Rio Ferdinand in mu dejal: "Kaj to počneš, brat?"

Ronaldo je naposled uspel prekiniti spektakularen prenos, javnost pa se začudena sprašuje, kako to, da je tako zelo nespreten. "Ima 400 milijonov slediclev na instagramu, pa niti ne vem, kako deluje," je bil eden od komentarjev. Drugi je dodal, da ga je lahko le Ronaldo prepričal, da je gledal prenos v živo, v katerem ni počel prav ničesar."