Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.02.2022 11:03:05
Deli članek:

DRAMA v Madridu! Pred spopadom s PSG-jem nove SLABE NOVICE! Zvezdnik ima VEČJE TEŽAVE, kot so mislili!

PROFIMEDIA

Na robu poškodbe je igral dva meseca.

Nadaljevanje bojev za evropske nogometne lovorike je tik pred vrati; prihodnji teden se vrača trojec evropskih klubskih tekmovanj, najbolj vroče pa bo že v torek, ko se bosta v poslastici osmine finala lige prvakov na Parku princev pomerila PSG in Real Madrid.

Oba velikana na svojih prvenstvenih lestvicah zasedata prvo mesto, več skrbi pa v dneh pred tekmo muči španski tabor. Medtem ko se je v pariško zasedbo po poškodbi vrnil tudi tretji člen zvezdniškega napadalnega trojčka, v Madridu bijejo bitko s časom, da bi pravočasno zakrpali Karima Benzemaja, ki je predčasno zaključil prvenstveno tekmo z Elchejem.

Nastop francoskega napadalca je pod velikim vprašajem, španski mediji pa so danes razkrili, da so njegove težave večje, kot je kazalo sprva. Benzema naj bi na robu poškodbe igral zadnja dva meseca, poškodba stegenske mišice naj bi bila posledica preobremenjenosti, ki jo je Francoz začutil že ob koncu lanskega koledarskega leta.



Karim Benzema bo tako skoraj zagotovo izpustil prvenstveni obračun z Villarrealom, prav tako pa je v španski prestolnici vse manj upanja, da bi ga lahko videli na vročem obračunu s Parižani.