Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.02.2022 09:36:28
Deli članek:

Nov ŠKANDAL v nogometu! Razkrita SRHLJIVA SKRIVNOST nekdanjega TRENERJA CHELSEAJA!

PROFIMEDIA

"Roko je položil na moja stegna, spomnim se, kako sem jo nemudoma skušala odmakniti. Po nekaj sekundah pogovora me je zgrabil za vrat, kot bi me želel daviti, poskušal me je na silo poljubiti ... "

Prah, ki ga je dvignila aretacija mladega angleškega zvezdnika Masona Greenwooda, se še niti približno ni polegel, ko je nogometno javnost presekala nova afera. Izraelska televizijska postaja Channel 12 je s svojimi raziskovalnimi novinarji pripravila zgodbo, ki je v središče še enega škandala postavila nekdanjega stratega londonskega Chelseaja Avrama Granta.

Channel 12 je v oddaji Exposure ('Razkrito') predvajal serijo intervjujev, v katerih so spregovorile domnevne žrtve spolnega nadlegovanja, ki naj bi ga med svojo trenersko kariero izvajal Grant. Tarča naj bi bile športne novinarke in številne druge ženske, ki so v preteklosti sodelovale z izraelskim trenerjem.

Neimenovana 24-letna ženska je razkrila zgodbo iz leta 2020, ko naj bi jo Grant povabil v svoje stanovanje s ponudbo za novo službo. Hitro po prihodu naj bi Grant zahteval, da se sleče, ko je dojela, da ne gre za šalo, pa naj bi jo začel objemati. "Roko je položil na moja stegna, spomnim se, kako sem jo nemudoma skušala odmakniti. Po nekaj sekundah pogovora me je zgrabil za vrat, kot bi me želel daviti, poskušal me je na silo poljubiti," je povedala žrtev domnevnega napada, kasneje pa naj bi jo Grant prisilil, da prespi v njegovem stanovanju. Na njeno željo naj bi prespala v ločeni sobi, ko se je zbudila, pa naj bi nad sabo zagledala Grantov spolni ud.
Podobnih zgodb je bilo več, zato je Fifa že sprožila preiskavo. Grant je v prvem odzivu sporočil, da se opravičuje, če je kogarkoli kdaj spravil v nelagoden položaj, in da to nikoli ni bil njegov namen.

PROFIMEDIA