Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.02.2022 08:20:02
Deli članek:

RAZKRIVAMO! Mandaričevi DOLGOVI preganjajo Olimpijo, za registracijo okrepitev mora plačati ...

www.alesfevzer.com

Olimpija bo morala plačati zaostale obveznosti.

Olimpija je pred začetkom spomladanskega dela Prve lige Telemach v svoje vrste privabila šest novih moči, toda Nik Prelec, Marin Pilj, Robert Mudražija, Ivan Banić, Mario Kvesić in Ivan Prtijan do sinoči za Ljubljančane še niso bili registrirani, kar pomeni, da na uradnih tekmah nimajo pravice nastopa. Vsaj ne še zdaj ...

Kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN so že poročali, da je razlog za prepoved prestopnih dejavnosti neizpolnjevanje nespornih obveznosti, to pa so potrdili tudi na nogometni zvezi Slovenije.

Do tega je privedel primer nekdanjega igralca Olimpije Marka Gajića. Srbski branilec je pred nekaj več kot letom in pol prek Spinsa vložil tožbo na arbitražo NZS zaradi neupravičene enostranske prekinitve pogodbe. Tožena stranka, NK Olimpija Ljubljana, je tožeči stranki nasprotovala z utemeljitvijo, da je bila pogodba predčasno odpovedana, ker je nogometaš bistveno kršil pogodbena določila. Postopek je trajal nekaj več kot leto dni, senat arbitraže pa je po presoji vseh dokazov soglasno zaključil, da je zahtevek nogometaša v pretežni meri utemeljen.

Ljubljančani morajo svojemu nekdanjemu članu izplačati 150 tisoč evrov, in če k temu prištejemo še obresti, bo morala Olimpija za ukinitev prepovedi prestopnih dejavnosti odšteti okrog 200 tisočakov. V ozadju vsega skupaj so menda prerekanja novih lastnikov kluba na čelu z Adamom Deliusom in nekdanjega predsednika Milana Mandarića, kdo bi moral omenjeni dolg poravnati, in ravno zaradi tega naj bi se vse skupaj tako zavleklo.

VEČ O DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!