Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2022 17:14:19
Deli članek:

Cristianovi REKORDI padajo kot DOMINE! Zdaj je Portugalca dohitel še ta 'STARČEK'!!

Profimedia

Cristiano Ronaldo se lahko boji.

Portugalec je v več najboljših ligah poskrbel za rekorde in izredne dosežke, zdaj pa se tem nekateri močno približujejo oziroma jih izenačujejo in prehitevajo.

Med drugim se je z njim v enem pogledu prav v nedeljo izenačil - če se lahko malo pošalimo - "starček", Zlatan Ibrahimović.

Nogometaš Milana je s svojimi soigralci nazadnje v gosteh slavil zmago s 3:0 nad Venezio, ob čemer pa je Šved že v 2. minuti tekme zatresel mrežo.

S tem je dosegel osmi zadetek to sezono, hkrati pa je bil to zanj prvi gol proti Venezii v njegovi karieri. s tem pa se je švedski golgeter vpisal na prav poseben seznam, na katerem pa najdemo zgolj še eno ime - Cristiano Ronaldo.

Ibra in CR7 sta namreč edina, ki sta zatresla mreže 80 različnim klubom iz vseh najboljših petih evropskih lig. Portugalec se je s tem dosežkom lahko pohvalil pred kratkim, ko je 30. decembra gol v dresu Manchester Uniteda zabil Burnleyju.

Spomnimo, da je 19. decembra mladi srbski reprezentant in član Fiorentine Dušan Vlahović, izenačil Cristianov rekord v golih v koledarskem letu, ko je dosegel 33. zadetek.

To je Cristianu sicer uspelo leta 2020, ko je igral še za Juventus.