Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2022 10:13:46
Deli članek:

Huh, kako je BESEN!!! Zvezdnik Uniteda se je SPRL z Ronaldom in odhaja v BARCELONO?!

Profimedia

Januarski prestopni rok se je začel, različnih govoric, špekulacij in podobnega v zvezi s prestopi igralcev pa je že od prej ogromno.

Ena bolj bombastičnih je zdaj prišla iz Anglije. Določeni otoški mediji so namreč v svet spravili novico, da sta se zvezdnika Manchester Uniteda Bruno Fernandes in Cristiano Ronaldo močno sprla. Zaradi tega naj bi prvi poleti odšel iz kluba, ponujen pa je bil Barceloni.

Kot da to ne bi bilo vse, Fernandes trenutno preživlja resnično težko obdobje, tako da se je znašel na udaru kritik angleških medijev, nikakor se namreč ne more prilagoditi taktičnim zahtevam novega trenerja Ralpha Rangnicka.

Oboje pa je bil razlog za to, da se je vse glasneje začelo govoriti, da je 27-letni Portugalec nezadovoljen in da želi zapustiti Old Trafford. Še več, govori se, da so ga njegovi zastopniki že ponudili Barceloni.

To so celo objavili tudi portugalski mediji, a zdaj se je oglasil glavni akter zgodbe in besno sporočil: "Mislil sem, da se je novo leto pred nekaj dnevi šele začelo, zdaj pa smo kar naenkrat 1. aprila! Ali je to še enkrat več slabo novinarstvo?" Vsak se sam odloči o tem, kaj je res in kaj ne ter komu verjeti ...