Barvanje 8-okt20 Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za...

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

nu
nu
1 05.01.2022 13:24:17

SVETOVNI PRVAK premeščen v najbolj nasilni zapor v Angliji! "Tedne bodo tulili NJEGOVO IME!"

Profimedia
Svetovni prvak premeščen v najbolj nasilni zapor v Angliji.

(Nekdanji?) branilec Manchester Cityja Benjamin Mendy je leta 2018 s francosko reprezentanco osvojil naslov svetovnega prvaka, zdaj pa je obtožen posilstva štirih žensk in spolnega napada na peto žensko.

V zaporu je od avgusta, sojenje pa bo trajalo do 24. januarja. Mendy je bil pri tem suspendiran s strani Manchester Cityja, odstranjen iz videoigre FIFA, do zdaj najhujši udarec pa je prišel v torek, ko je bil iz zapora v Liverpoolu premeščen v zapor v Manchestru.



Zdaj je v zaporu Strangeways v Manchestru, ki velja za enega najbolj brutalnih in nasilnih v Angliji. "Niti v nočnih morah si ni mogel predstavljati, da bo iz zasebnega zapora premeščen v enega najbolj nasilnih zaporov v Angliji. Tu bo imel velike težave tudi z navijači Manchester Uniteda," je za The Sun povedal neimenovani vir. "Tedne in tedne bodo kričali njegovo ime, tako da ne bo mogel prav veliko spati. Tam so resda tudi navijači Cityja, a tudi najbolj zagrizeni ga bržkone ne bodo branili, ker je obtožen posilstva."

Zdaj je v peklu, še pred meseci pa je živel sanjsko življenje. Leta 2017, ko je Manchester City zanj plačal Monacu 52 milijonov funtov, je postal najdražji obrambni igralec v zgodovini. Naslednje leto je s Francijo osvojil naslov svetovnega prvaka, s Cityjem pa je trikrat osvojil Premier ligo.

Značke: benjamin-mendy, zapor

Članki iz rubrike