Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Nikolina in Severina BestFM

Nikolina in Severina - spor, ki traja in traja …

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
5 05.01.2022 00:41:27

LEGENDA DOMŽAL na pomembni prelomnici, PONOSNO se je pohvalil z življenjskim dosežkom

alesfevzer.com
Eden vidnejših nogometašev slovenske lige se je pohvalil z izjemnim dosežkom.

Senijad Ibričić se približuje koncu svoje igralske poti, kot je že večkrat izjavil, je to njegova zadnja sezona. Od leta 2017 član Domžal (pred tem je igral tudi za Koper) naj bi sicer še naprej ostal v rumeni družini, deloval naj bi kot vezni člen med igralci in upravo kluba. A glede na njegov zadnji dosežek ni izključeno niti trenersko delo.

Na družabnem omrežju se je namreč pohvalil, da je postal lastnik A Uefine trenerske licence. "Hvala vsem mojim profesorjem, ki so bili zelo potrpežljivi glede mojih obveznosti. Hvala vsem mojim kolegom z A-licenco. Bili smo odlična skupina, lepo smo se družili in se v vsem odlično dopolnjevali. Hvala tudi mojemu klubu, ki je imel razumevanje za vse moje obveznosti. In na koncu, hvala moji družini in dragemu Bogu," je zapisal 36-letni Ibričić, zraven pa ponosno pripel še fotografijo diplome. Kot je še izpostavil, se veseli novim izzivom ob igrišču, saj je zanj konec igralske kariere blizu.

ibricic diploma


Ibričić je v karieri pred prihodom v Slovenijo branil barve domačega Podgrmeča, Zagreba, Hajduka, moskovske Lokomotive, turških Gaziantepsporja, Kasimpase, Erciyessporja in Karsiyake, makedonskega Vardarja ter iranskega Sepahana. V dresu reprezentance BiH je na 44 tekmah dosegel štiri zadetke. V Domžalah je na 140 tekmah dosegel 42 zadetkov in se zapisal med legende kluba.

Članki iz rubrike