Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

sekulic pm Ekipa24.si

Aleksander Sekulić odgovarja kritikom, ki ga ...

ivo-boscarol Njena.si

Ivo Boscarol navdušil z edinstvenim poslom

sveca Ekipa24.si

Velika tragedija! Umrl je zelo uspešni slovenski ...

nu
nu
0 24.12.2021 08:40:47

Slabe novice za Muro, dobre za Ludogorec! Bolgari so VZTRAJNI: Obeta se čistka, Šimundža PRVI FAVORIT!

Martin Metelko
Bo Ante Šimundža ostal na klopi Mure ali se bo vendarle podal novim izzivom naproti?

To je vprašanje, ki še naprej vznemirja navijače črno-belih, medtem v soboškem prvoligašu ohranjajo mirnost. Vsaj navzven in zlasti ob spoznanju, ker jim mariborski strokovnjak menda z niti eno potezo v končnici jesenskega dela sezone in po njej ni dal vedeti, da razmišlja o morebitni zamenjavi klubskih barv.


Ko so se v javnosti pojavila namigovanja, da naj bi imel na mizi ponudbo Ludogorca, jih nikoli ni zanikal niti potrdil, kar je marsikoga prisililo k razmišljanju, da se bržčas res nekaj dogaja. Hkrati so zaman čakali na zagotovilo, da ostaja na ravnici, toda čemu bi ga potreboval, ko v nobenem javnem nastopu ni omenil, da (morda) razmišlja o odhodu. Povrhu ima z Muro podpisano pogodbo, s takšno držo si nikjer ni zaprl vrat ...

Medtem je mogoče v nogometnih krogih na sončni strani Alp o nadaljnji usodi izjemno uspešnega strokovnjaka slišati kar precej nasprotujočih si informacij, vse več bolgarskih medijev pa poroča o tem, da je Ante Šimundža prvi favorit za klop Ludogorca. Ob tem je zanimivo, da so se na začetku zgodbe sklicevali na poročanje v Sloveniji, zdaj se na vire blizu kluba, v katerem je stanje duha po dveh zaporednih porazih precej nemirno. Veliko se govori tudi o čistki, pred izhodnimi vrati naj bi bili Elvis Manu, Dorin Rotariu in Manuel Cafumana oziroma na kratko Show, prav tako kot Kristijan Kahlina. Ampak hrvaški vratar v nasprotju s preostalo trojico ne zaradi slabih predstav, temveč naj bi ga želel njegov nekdanji trener Valdas Dambrauskas privabiti v Hajduk.

Članki iz rubrike