Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Ana Praznik Njena.si

Ne nasedajte lažnim novicam o Ani Praznik

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 24.12.2021 10:11:29

Celjani iščejo NAPADALCA, tole pa je NJIHOV IZBOR: Hočemo NAJBOLJŠEGA STRELCA lige!

Martin Metelko
Celjani so bili zelo dejavni v poletnem prestopnem roku, temu primerni so bili tudi njihovi cilji za tekočo sezono. Vseeno se jim stvari v prvem delu niso izšle, kot so si želeli. Tako v klubu iščejo novega trenerja, obetajo pa se tudi določene spremembe v igralskem kadru.

Po 20 krogih so precej oddaljeni od mest, s katerimi so se spogledovali v napovedih pred sezono. Trenutno jih najdemo na sedmem mestu, kjer imajo kar 17 točk minusa v primerjavi z vodilnim Mariborom. Da je to res veliko, pove podatek, da so do zdaj na svoj račun vpisali zgolj pet točk več.

V klubu se trenutno ukvarjajo z iskanjem novega trenerja, kar bo pomenilo, da jih bo v pomlad odpeljal tretji strokovnjak v zadnjega pol leta. Sezono so začeli pod vodstvom Agrona Šalje in nadaljevali po notah Simona Sešlarja. Kandidatov je kar nekaj, med njimi tudi Simon Rožman, a dokončnega odgovora iz knežjega mesta do zdaj še ni bilo.



Poleg trenerja odgovorni iščejo tudi morebitne okrepitve v igralskem kadru. Pred kratkim je o tem s kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN govoril Valerij Kolotilo. "Jasno je, da potrebujemo kakovostnega napadalca. Strelca! Žan Medved je poškodovan in dejstvo je, da v konici napada potrebujemo novo moč, morda bomo kakšno svežo moč poiskali tudi v obrambi. Bomo videli, kaj se bo dogajalo, kako se bo razpletlo," je med drugim dejal generalni direktor kluba in dodal: "Saj veste, kako je. Če bomo našli dobrega in poceni igralca, ga bomo nemudoma povabili k nam." Da, natanko tako razmišljajo v vseh klubih, zato je omenjeno željo še toliko težje uresničiti.

No, Celjani so naredili prvi korak pri iskanju napadalca, s katerim bi zakrpali vrzel, ki je nastala po poškodbi Medveda, čigar rehabilitacija naj bi trajala štiri mesece. Morebitno okrepitev so poiskali kar v domačem prostoru, a gre vseeno za tujca. Njihova želja je namreč najboljši strelec druge lige Tin Matić. nekdanji mladinec zagrebškega Dinama je bil tudi član druge ekipe Legie. Kolegi iz tiskane izdaje so uspeli izvedeti, da naj od posla vendarle ne bi bilo nič, v kranjskem klubu so namreč odločeni, da pozimi zadržijo vse pomembne člene ekipe, se še dodatno okrepijo ter spomladi odločno napadejo prvo mesto in napredovanje v prvo ligo. Vseeno pa se stvari lahko še spremenijo, navsezadnje se prestopni rok sploh še ni uradno začel.

Članki iz rubrike