evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 24.12.2021 10:10:13

"Tam se je začel moj ..." Berić dobil klic iz MARIBORA, po slovesu od ZDA ne skriva, da ...

vszi
Ameriška zgodba je zaključena. Robert Berić bo 1. januarja tudi uradno postal nekdanji igralec moštva Chicago Fire, 30-letni Krčan je pripravljen na nove izzive.

Verjame, da jih bo našel v Evropi, saj priznava, da mu športna miselnost čez lužo, kjer je užival tudi v igrah Luke Dončića in Gorana Dragića, ne ustreza kaj prida. Je pa za njim še ena nadvse zanimiva izkušnja v dozdajšnji karieri, ki je gotovo zavidanja vredna, toda kljub temu ni opustil upanja, da si bo še kdaj nadel dres s slovenskim grbom, v katerem je do zdaj odigral 25 tekem in se dvakrat vpisal med strelce. Hkrati ne izključuje možnosti, da bi vnovič zaigral v vijoličasti opravi 15-kratnih prvakov iz Ljudskega vrta. 

"O tem je za zdaj prezgodaj govoriti, navsezadnje bom prost igralec šele od 1. januarja. Bomo videli, kaj se bo odprlo, kakšne bodo možnosti za nadaljevanje kariere. Navadil sem se že, da se lahko v nogometu vse v trenutku postavi na glavo. Odprt sem za vse opcije, rad se spoprijemam z novimi izzivi, vendar bi morda še najraje znova igral v Evropi, če bi bilo to mogoče. Ampak takoj in zdaj je o tem vendarle nehvaležno govoriti."



Zastopnik Amir Ružnić je pred časom razkril, da ga je poklical športni direktor Maribora Marko Šuler in se zanimal o možnosti uresničitve scenarija vrnitve pod Kalvarijo. "Obvestil me je o tem, ampak zaenkrat še ne. Morda kdaj v prihodnosti. Bomo videli, ne izključujem ničesar. V nogometu nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi, je pa dejstvo, da bom vedno ostal povezan z vijoličastimi. V Mariboru se je začel moj pravi nogometni profesionalizem, tega pač ne pozabiš. Kar zadeva morebitno vrnitev, pa se bomo o tem mogoče pogovarjali kdaj drugič," je svoje videnje razkril Robert Berić, ki se že dolgo potepa po tujini, kar ni ovira, da ne bi spremljal nogometnega dogajanja na sončni strani Alp. ZDA pri njem niso bile izjema. "Nenehno sem bil na tekočem z rezultati, seznanjen sem bil z najpomembnejšimi dogodki, ko sem le lahko, sem si ogledal tudi kakšno tekmo. Hja, razmerja moči so se malce spremenila. Mura dela zelo dobro, Maribor je v ..."

CELOTEN POGOVOR Z ROBERTOM BERIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: berić, maribor

Članki iz rubrike