tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
24 16.12.2021 15:18:18

Kar je ČEFERIN NAREDIL po napaki na žrebu, MOČNO ODMEVA: Ni bila napaka posameznika, temveč ...

Profimedia
Kaj se je dogajalo na znamenitem žrebu lige prvakov? Vse je razkril Aleksander Čeferin.

Slovenski predsednik Uefe je spregovoril na izvršnem odboru Evropske nogometne zveze in se poleg ostalega dotaknil tudi neljubega zapleta na žrebu osmine finala lige prvakov, do katerega je prišlo v ponedeljek. Kot veste, so morali zaradi niza napak prvoten žreb razveljaviti, nato pa žrebati ponovno. Predvsem tiste klube, ki so jo v ponovljenem žrebu odnesli slabše, je dogodek močno razburil, pojavile so se tudi teorije zarote, Čeferin pa je bil kristalno jasen. 

"Ni šlo za človeško napako, ni šlo za napako posameznika," je bil jasen predsednik, ki je v velikem slogu podstavil hrbet organizacije. "To je napaka Uefe in zaradi nje se opravičujem ter vse vpletene prosim odpuščanja. Ugotovili bomo, kaj točno je šlo narobe s programsko opremo in videli bomo, kakšne posledice bo vse skupaj prineslo. Želim si, da pri nekaterih stvareh ne bi bili več tako odvisni od tehnologije," je med drugim dejal Čeferin. 

Njegove besede so že naletele na precej odobravanja in zdi se, da bo madridski Real s svojim napletanjem ostal precej osamljen. Mimogrede, Madridčane je elegantno zbodel predsednik španske lige Javier Tebas, ki je dejal, da ne razume, zakaj jih moti, da so namesto Benfice v ponovljenem žrebu dobili PSG. "Če se spomnim dogajanja okrog superlige, sem imel občutek, da si pri Realu želijo najtežjih nasprotnikov in najbolj atraktivnih tekem. Dobili so točno to, zato ne razumem njihovega nezadovoljstva." 

Članki iz rubrike