Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 16.12.2021 06:26:13

POZOR, vrag je odnesel šalo: Vodstvo Olimpije po vseh težavah PREKINILO MOLK in napovedalo velike spremembe!

alesfevzer.com
Olimpija ne skriva, da se je v zadnjem obdobju ukvarjala s številnimi težavami, a zdaj obljublja novo pot.

Olimpija je imela v zadnjih tednih precej težav. Ne samo z igralskim kadrom, ki ga je za nameček prizadela še pandemija koronavirusa, precej dela so imeli v klubu tudi s prevzemom. Milan Mandarić se je poslovil, ko bo vse formalno zaključeno, pa bo na njegovo mesto sedel nemški poslovnež Adam Delius.

Jasno je, da je pred novim vodstvom Olimpije veliko dela, zdaj pa so se oglasili na spletni strani in v pismu navijačem sporočili, kaj se dogaja in kaj lahko pričakujejo. V spodnjih vrsticah si lahko zapis preberete v celoti.

Olimpija bo v letu 2022 dokončno stopila na novo pot


Z zmago nad Radomljami se je Olimpija na najboljši možen način poslovila tako od prvega dela sezone 2021/22 kot tudi leta, ki se počasi izteka. Poletje in jesen sta bila za naš klub pestra in zanimiva, hkrati se je v tem obdobju začelo postavljati temelje nove Olimpije.
Na čelu kluba je prišlo do korenitih sprememb. Vsake zgodbe je nekoč konec. In vsak konec predstavlja začetek nečesa novega. Olimpija bo v letu 2022 dokončno stopila na novo pot, na pot, ki bo drugačna od prejšnje.
Vsi se več kot zavedamo, da je bil prevzem kluba opravljen v sila neprimernem trenutku. Do njega je prišlo, ko se je Olimpija šele dobro pobirala po rezultatskih težavah na začetku aktualne sezone. Hkrati smo prevzeli ekipo, ki je bila sestavljena in ki je delovala po načelih in filozofiji gospoda Mandarića. Za nameček se je zavlekel tudi formalno-pravni prevzem kluba, zaradi česar praktično do danes novo vodstvo Olimpije ni imelo možnosti odločanja. Kot da vse to še ne bi bilo dovolj, se je zgodil tudi izbruh koronavirusa v garderobi naše članske ekipe. Osemnajst članov Olimpijinega tabora je bilo okuženih, dva sta čutila resnejše posledice bolezni.
Kljub številnim nevšečnostim in težavam delo na novi poti, na katero želimo usmeriti Olimpijo, poteka od prvega dneva dalje. Temeljito smo analizirali igralski kader, ki ga imamo na voljo. Poskrbeli smo za določene tehnične novosti in pridobitve, ki bodo ekipi zgolj koristile v nadaljnjih izzivih. V upravi kluba že poteka reorganizacija dela, čeprav navijači tega morda ne vidijo. Na začetku naslednjega meseca bo na sporedu tiskovna konferenca, na kateri bomo podrobno predstavili novo klubsko vodstvo in spregovorili o vseh idejah, željah in ciljih. Že zdaj pa je naša vizija kristalno jasna: Olimpijo želimo popeljati na vrh! Zavedamo se moči vseh naših tekmecev v slovenskem nogometu, vse tudi spoštujemo in cenimo. Toda mi se bomo borili do zadnjega atoma moči in zmaja bo težko premagati! To je obljuba, ki jo dajemo vsem navijačem Olimpije.
Vsem tistim, ki Olimpijo nosite v srcu, in seveda tudi vsem našim prijateljem ter ostalim v Sloveniji na tem mestu želimo mirne božično-novoletne praznike. Zeleno-beli zmaj je zdaj legel k počitku. A le zato, da si nabere moči, preden se prebudi in se nabit z močmi loti lova na lovorike! O vsem, kar sodi zraven, vas bomo obveščali na dnevni ravni. Toda spremembe so se že začele.
Vesel božič in srečno novo leto.

Značke: olimpija, ljubljana

Članki iz rubrike