elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

Tanja Starič, Rosvita Pesek,  Igor E Reporter.si

Katastrofalna gledanost TV Slovenija: še ko sta ...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

nu
nu
1 13.12.2021 16:02:33

NORIŠNICA! Navijači USTAVILI avtomobil Luke Modrića in poslali JASNO SPOROČILO! (video)

Posnetek zaslona (Twitter)

Madridski Real je v velikem derbiju 17. kroga španskega prvenstva proti Atleticu vknjižil pomembno zmago in še povečal svojo prednost na vrhu prvenstvene lestvice. Četa Diega Simeoneja je sicer proti vratom Thibauta Courtoisa poslala več poskusov, a se je zdelo, da galaktiki mirno nadzorujejo srečanje.


Nadzor poteka igre je v zadnjih tednih ob predstavah Reala pogost pojav, za to pa je zaslužna prerojena izkušena vezna linija, ki je v preteklosti serijsko osvajala lovorike. Toni Kroos, Casemiro in Luka Modrić so kljub zrelim nogometnim letom znova ujeli odlično formo, predvsem slednji pa je navdušil s predstavo na madridskem derbiju.

"Modrić, Modrić, Modrić," je na vprašanje o tem, kaj ga je ob zmagi nad mestnim rivalom najbolj navdušilo, odgovarjal Carlo Ancelotti. Enako je nekaj minut pred tem odmevalo tudi s tribun Bernabeua. Navijači belega baleta so se hrvaškemu kapetanu klanjali tudi po zaključeni tekmi, ob odhodu s stadiona pa so ustavili tudi njegov avtomobil. Najglasnejša vzklika sta bila "Zlata žoga!" in "Nikoli ne odidi!". Šestintridesetletni Hrvat ima z Realom pogodbo do izteka te sezone, a ob takšnih partijah ni niti kančka dvoma, da mu bodo v španski prestolnici ponudili podaljšanje bivanja.

Članki iz rubrike