evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
1 13.12.2021 11:05:33

Ante Šimundža OSTAJA ali GRE? Kaj pomeni NJEGOV ODZIV po koprski drami?

Aleš Cipot
Ugibanja o tem, kdo bo v nadaljevanju sezone vodil Muro, se nadaljujejo.

Nogometaši Mure so v prvem delu sezone odigrali kar 34 tekem, v zadnji na Bonifiki so bili zelo blizu želenega cilja. Zgolj sekunde so jih ločile od vsega izkupička, mreža Marka Zalokarja za končnih 2:2 v nadvse dramatičnem obračunu, ki nikogar ni pustil ravnodušnega, se je zatresla ob izteku prve minute štiriminutnega dodatka Nejca Kajtazovića.

Prekmurci, ki so se predstavili v zelo dobro podobi, razočaranja nad takšnim razpletom kakopak niso skrivali. Še kako dobro so se zavedali, kako pomembni bi bili izgubljeni točki za prijetnejši pogled na lestvico in boljše izhodišče za nadaljevanje sezone, hkrati pa je vznemirljivo vprašanje, kdo bo črno-bele sploh popeljal na začetek zimskih priprav?

Namigovanja, da naj bi bil Ante Šimundža resen kandidat za trenerja Ludogorca, trajajo že kar nekaj časa. "Ni zdaj čas za to, da bi se pogovarjali o tem," se je po domači zmagi nad Taborom prejšnji konec tedna na ugibanja o morebitni selitvi k serijskim bolgarskim prvakom prvič odzval Ante Šimundža, tudi na Bonifiki se vprašanju o nadaljnji usodi na klopi Mure kajpada ni mogel izogniti. Se navijači lahko bojijo, da bo zapustil Fazanerijo in se podal novim izzivom naproti? "Ni zdaj čas za to," je ponovil mariborski strokovnjak na soboški klopi. In pustil odprte vse možnosti. Ničesar ni zanikal, ničesar ni potrdil ...

Članki iz rubrike