Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 07.12.2021 13:29:55

V OBRAZ! Lewandowski se je odzval na besede MESSIJA, tega pa ni pričakoval nihče: Želim si, da bi ...

Profimedia
Robert Lewandowski se je odzval na besede, ki mu jih je na zmagovalnem odru namenil Lionel Messi.

Izjemni poljski napadalec je bil v zadnjem glasovanju za zlato žogo drugi, pred njim je končal le Lionel Messi, ki je tako prišel še do svoje sedme lovorike za najboljšega nogometaša leta.


Mnogi so pričakovali, da bo po izjemni sezoni zvezdnik Bayerna pobral vso smetano na torti, kar pa se na koncu ni zgodilo. Lewnadowski razočaranja ni mogel skriti, zdaj pa se je za domače medije odzval na besede Messija, ki je na zmagovalnem odru najbližjemu zasledovalcu sporočil. "Mislim, da sem nagrado dobil predvsem zaradi Cope Americe, zato gre zahvala tudi mojim soigralcem. Po vseh teh letih sem končno prišel na cilj," je dejal Messi in obenem potolažil tudi Lewandowskega: "Vsi vemo in se strinjamo, da si ti zmagovalec lanskega leta. Upam, da boš nekoč dobil to nagrado."

Lewandowski je zdaj priznal, da je bil močno razočaran, s temi besedami pa pošteno zatresel nogometni svet. "Bil sem žalosten. Tega ne morem zanikati. Res ne morem reči, da sem bil vesel. Nasprotno. Bil sem zelo blizu Messiju, da sem se za to nagrado boril s takšnim igralcem, mi vse pove o tem, na kakšnem nivoju igram," je za Kanale Sportowym dejal Lewandowski in se dotaknil tudi Messijevega govora po osvojitvi nagrade. "Želim si, da bi bila ta izjava velikega igralca iskrene, ne pa zgolj prazne besede," je zaključil eden najbolj priljubljenih poljskih športnikov vseh časov.

Značke: lewandowski, bayern, messi

Članki iz rubrike