Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 03.12.2021 15:12:46

To bo ODMEVALO! Novi trener RONALDU že prvi dan poslal JASNO SPOROČILO!

PROFIMEDIA
Rangnick je navdušen nad predstavo Cristiana Ronalda.

Rdeči vragi so v četrtek zvečer odigrali tretjo in zadnjo tekmo pod vodstvom začasnega trenerja Michaela Carricka, še tretjič so ostali neporaženi in vknjižili drugo zmago. Mož odločitve je bil tudi tokrat Cristiano Ronaldo.
Portugalec je za zmago proti Arsenalu s 3:2 v drugem polčasu prispeval dva zadetka in s tem znova v svojem slogu odgovoril na kritike, ki dvomijo, da bo Ronaldo našel svoj prostor v neizprosnem sistemu novega trenerja Uniteda Ralfa Rangnicka.
Nemški strateg je z novimi delodajalci uredil vso potrebno dokumentacijo in je zmago svojih bodočih varovancev spremljal na tribunah Old Trafforda. S tem se je tudi na lastne oči prepričal, kakšno vlogo v tej ekipi igra portugalski zvezdnik, Ronaldo pa je bil tokrat še nekoliko bolj motiviran, saj je navdušil tudi z igro brez žoge. "Slog in ideje moraš vedno prilagajati nogometašem, ki jih imaš na voljo, nikoli ni obratno. Videti Cristiana Ronalda pri 36 letih igrati takšen nogomet ... nisem še videl nogometaša, ki bi bil pri teh letih tako dobro fizično pripravljen. Ustvarja razliko," je na svoji uvodni tiskovni konferenci povedal Nemec in dal jasno vedeti, da bo skušal izkoristiti vse prednosti portugalskega stroja za zadetke. Michael Carrick je Ronalda na klopi pustil le na tekmi s Chelseajem in to bo ostal edini obračun, na katerem ni odnesel treh točk. Bilo bi velikansko presenečenje, če ga ob nedeljskem debiju Rangnicka ne bi bilo v prvi postavi.

Članki iz rubrike