državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 03.12.2021 09:20:20

Šeško je še naprej VROČ: REAL prvi v vrsti, odškodnina pa iz dneva v dan VIŠJA!

Reuters
Med igralci, ki se jih pred zimskim prestopnim rokom vse bolj omenja kot morebitno okrepitev katerega od evropskih velikanov, je tudi slovenski nogometni biser Benjamin Šeško.

Osemnajstletnik se je po težavah s poškodbo pred kratkim spet vrnil na igrišče, skupno pa je v tekoči sezoni v dresu Salzburga v vseh tekmovanjih zbral 21 nastopov, zabil sedem golov in prispeval tri podaje. Od poletja je zbral tudi sedem nastopov za slovensko izbrano vrsto in se že veselil prvenca, prav tako je postal najmlajši nogometaš Salzburga, ki je začel tekmo lige prvakov.

Nogometni navdušenci visokoraslega napadalca ves čas neutrudno primerjajo z Erlingom Haalandom, nekdanjim članom avstrijskih rdečih bikov, ki je Mozartovo mesto zapustil pred dvema letoma in se v zameno za 20 milijonov evrov pridružil dortmundski Borussii. Glede na omenjeno primerjavo ni prav nikakršno presenečenje, da je padel v oko oglednikom, trenerjem in športnim direktorjem številnih velikih klubov, ki zelo podrobno spremljajo njegove predstave.


Nemški Bild je spet poročal o tem, da se za njegove storitve potegujejo Real, Manchester City, Liverpool in Bayern, toda to še ni vse, iz Katalonije prihajajo informacije, da so se zanj ogreli še v Barceloni in da se je znašel tudi na Arsenalovem radarju. Najočitnejša in najpomembnejša podrobnost, ki je spremljala to novico, pa je, da naj bi bil madridski klub tisti, ki ima trenutno prednost pred vsemi.

Ancelotti pred Xavijem, Kloppom ...
Carlo Ancelotti in Florentino Perez naj bi bila pripravljena Salzburgu za najstnika ponuditi več kot kdorkoli drug, samo da bi ostale snubce odvrnila od tega, da bi se še smukali okoli Šeška. Če se je še pred kratkim govorilo o tem, da bo za odkup Šeškove pogodbe zadostovalo 15 milijonov evrov, naj bi bili pri Realu zdaj pripravljeni odšteti celo deset milijonov več. Če bi Madridčani resnično ponudili tako vsoto evrskih bankovcev, bi Avstrijci gotovo prižgali zeleno luč, da se prestop lahko uresniči. Dokončno besedo pri tem bi imeli glavni akter zgodbe in njegovi zastopniki.

Značke: šeško, salzburg

Članki iz rubrike