Zvone Černač Svet24.si

Zaradi odločitve ministrov slovenske občine ob ...

Andrej Vizjak Svet24.si

Vizjakovo ministrstvo je razočaralo

princ harry, meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da se ne vrne več na ...

tonin novak nsi pl Reporter.si

Nož v hrbet Ljudmili Novak: Matej Tonin pred ...

20210401-01055055 Necenzurirano

Zaposlenim dala hitre teste, zaradi katerih jo ...

YT Odkrito.si

Video, ki je presegel 10 milijard ogledov na ...

slovenija crna gora Ekipa24.si

BLAMAŽA! Slovenci niso splezali prek Črne gore, ...

nu
nu
52 03.12.2021 11:43:33

Nogometaš Celja jasno in glasno ZAHTEVA DOSMRTNI ZAPOR za krutega MORILCA: Njegova okrutnost ...

Martin Metelko
Zgolj dosmrtni zapor je po njegovem mnenju pravična kazen za ostuden zločin, ki ga je storil.

Izkušeni vratar Celja Matjaž Rozman se je javno oglasil v zvezi s sojenjem Silvu Drevenšku, ki je na lanski božič v Gerečji vasi umoril svojo ženo, tasta in taščo, vse to pa storil pred očmi svojega štiriletnega sina. Rozman, ki je že lani zbiral prostovoljne prispevke in sodeloval v dobrodelni dražbi, v kateri so zbirali denar za otroka, ki je na tako krut način ostal brez mame, je prepričan, da bi moral biti Drevenšek obsojen na dosmrtni zapor.

rozman
Jurij Kodrun
"Poznate karakter Grincha, ki je na božični večer ukradel darila, ni pa mogel božičnega duha. No, Silvu Drevenšku je to uspelo, božič bo vedno zaznamovan za vse nas, predvsem pa za njegovega lastnega sina in njegove najbližje. Njegova okrutnost in preračunljivost njegovega odvetnika je ogabno in nedopustno dejanje! Zahtevamo dosmrtni zapor! Deli dalje, če se strinjaš. #dosmrtnizapor!" je zapisal Rozman. 

rozman ig
Drevenšek bo sicer sodbo za svoj kruti zločin izvedel v ponedeljek, tožilka predlaga dosmrtni zapor (30 let kazni za vsakega umorjenega + 5 let kazni za  kaznivo dejanje zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja), medtem ko Drevenškov zagovornik Andrej Kac tožilstvu ugovarja, saj da je njegov klient bil v stiski zaradi izgube družine (žena se je želela ločiti in je odpeljala otroka), kar bi morala biti olajševalna okoliščina. "Ne vem, kaj se je z mano zgodilo. Ubil sem tri nedolžne ljudi ter prizadel sorodnike in prijatelje. Nikoli v življenju nisem pomislil na umor in nikoli več tudi ne bom," je sicer na zadnji obravnavi dejal Drevenšek, ki se je dotlej branil z molkom. 

Značke: matjaz-rozman, celje

Članki iz rubrike