kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
12 22.11.2021 08:25:54

Kaj se dogaja pri MARIBORU!? Še en POMEMBEN nogometaš - SUSPENDIRAN!? Vijoličasti so ...

alesfevzer.com
Kar naenkrat je izginil.

Maribor melje vse pred seboj. Včeraj so vijoličasti razbili še Aluminij in nanizali še peto zaporedno zmago. Na štajerskem obračunu pa smo videli tudi zanimiv prizor. Mnogi so ob pogledu na zapisnik zgolj debelo pogledali, ko je bila mariborska klop manj napolnjena kot kidriška. 

Medtem ko so gostje imeli na klopi za rezervne nogometaše devet igralcev, kot je dovoljeno in običajno v zadnjih mesecih, je imel Radovan Karanović na voljo zgolj sedem menjav. Vijoličastih ni množično napadel zloglasni virus,kot recimo njihovih večnih rivalov. Tudi petnajstkratni slovenski državni prvaki so sicer imeli pozitiven primer, in sicer mladega Žana Vipotnika, za na pol prazno klop je poskrbela še kombinacija dveh kaznovanih nogometašev (Alvir, Makoumbou), nekaterih poškodb (Tavares, Mutavčić, Pihler, Maher) in suspenz Andreja Kotnika. Presenetljivo je izven kadra ostal tudi Ilija Martinović. 

martinovic
alesfevzer.com
Glede na to, da črnogorski reprezentant ni bil ne kaznovan ne poškodovan, je seveda takšna odločitev Radovana Karanovića presenetila mnoge. "Pri Martinoviću gre za odločitev kluba, da v tem trenutku trenira, vendar ni v prvem planu," je po tekmi pojasnil vršilec dolžnosti glavnega trenerja vijoličastih. In na vprašanje, zakaj je je temu tako, zgolj dodal: "O tem ne bi rad govoril." 

Je Martinović torej suspendiran? Recite temu kakorkoli želite, vendar je dejstvo, da je visokorasli Črnogorec trenutno v Karanovićevi nemilosti. Podobno kot Andrej Kotnik, lahko tudi Ilija Martinović trenira z moštvom - Maribor mu to mora omogočiti, drugače je v prekršku -, a kot vse kaže ga v vijoličastem dresu ne bomo več videli. Vsaj za nekaj časa ...

Članki iz rubrike