Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
1 24.09.2021 07:35:53

Je BARCELONA po tej tekmi dosegla dno?! Navijači izgubljajo živce, je res VRHUNEC 'cirkusa'! (video)

Profimedia
Nogometaši Barcelone po klubski krizi še kar iščejo svojo formo.

V španskem prvenstvu so pozno ponoči na tekmi brez golov na gostovanju v Cadizu iztržili le točko in že tri kroge čakajo na zmago. V končnici so imeli težko delo, saj so v 65. minuti ostali brez Frenkieja de Jonga, ki je prejel še drugi rumeni karton, a že pred tem na zelenici niso potrdili vloge favorita. Še več, na koncu jih je reševal vratar Marc-Andre ter Stegen in jim zagotovil vsaj točko. V sodnikovem podaljšku pa je lepo priložnost za preobrat in zmago Kataloncev zapravil Memphis Depay.


V primeri division je Barcelona zdaj na sedmem mestu z devetimi točkami in za večnim tekmecem, madridskim Realom, zaostaja za sedem točk, a ima tudi odigrano tekmo manj. Španski mediji zato že namigujejo na možno menjavo trenerja Ronalda Koemana, za katerega je znano, da nima dobrega odnosa s predsednikom kluba Joanom Laporto. Prvi namigi so se pojavili že po porazu Barce z Bayernom v ligi prvakov (0:3), ekipa pa je zdaj neuspešna tudi v domačem prvenstvu.

Za pomiritev položaja se trudijo vsaj nogometaši. Izkušeni 34-letni Gerard Pique je po tekmi za španske medije dejal: "Gremo skozi težko obdobje, kakršnega nismo vajeni. Vsi si želimo zmag. Zdaj pa se lahko pritožujemo ali pa še bolj trdo garamo. Igralci pa smo v prvi vrsti tukaj zato, da garamo."

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike