Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
20 23.09.2021 20:51:30

Napoli še naprej s stoodstotnim izkupičkom na vrhu serie A

Reuters
Nogometaši Napolija tudi po 5. krogu italijanskega prvenstva ostajajo edina ekipa s stoodstotnim izkupičkom. Tokrat so Neapeljčani v gosteh premagali Sampdorio s 4:0. Torino in Lazio sta se razšla z 1:1.

Napoli je v Genovi že po prvem polčasu vodil z 2:0, potem ko je v 10. minuti zadel Victor Osimhen, v 39. pa Fabian Ruiz. Pri obeh zadetkih je podal Lorenzo Insigne. V drugem polčasu pa se je dvakrat v vlogi podajalca znašel Hirving Lozano, Osimhen v 50. in Piotr Zielinski v 59. minuti pa sta potrdila zmago.

Torino pa je gostil Lazio in povedel v 76. minuti z golom Marka Pjace, v sodniškem dodatku pa je pri gostih najstrožjo kazen unovčil Ciro Immobile, s šestimi goli prvi strelec lige.

V sredo so nogometaši Empolija so prišli do svoje druge zmage, potem ko so slavili na gostovanju pri Cagliariju z 2:0. Med strelce se je vpisal tudi Leo Štulac. Venezia pa je na gostovanju pri Milanu izgubila z 0:2.



Milan je gostil Venezio in zmagal z 2:0, Salernitana in Verona sta igrali 2:2, Juventus pa je v gosteh premagal Spezio s 3:2.

Že v torek so nogometaši milanskega Interja v gosteh ugnali Fiorentino s 3:1 in se vsaj začasno povzpeli na vrh lestvice. Atalanta je doma premagala Sassuolo z 2:1, obračun Bologne in Genoe pa se je končal z 2:2.

Po 5. krogu je na vrhu Napoli s 15 točkami, sledita pa Inter in Milan s po 13. Na začelju so Venezia, Cagliari in Salernitana s tremi, dvema oziroma eno točko.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike