Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
11 23.09.2021 18:55:14

NEVERJETNO! Pri BARCELONI že znan NOVI TRENER? Ob tem delajo vse, da se vrne nihče drug kot...

Barcelona ne preživlja najlepših časov. Navijači želijo spremembe in to takoj. Odgovorni pri katalonskem velikanu pa se trudijo...

No, 0:3 proti Bayernu v ligi prvakov, 1:1 z veliko muko doma proti Granadi... Po odhodi Lionela Messija pri Barci ni nič več tako kot je bilo. Trener Ronald Koeman je tarča kritik in kot kaže je tudi izgubil zaupanje predsednika Joana Laporte. Da ne govorimo o navijačih, ki so milo rečeno besni. 

Zato v Kataloniji seveda že špekulirajo o Koemanovem nasledniku. Pri na spisku želja naj bi bil belgijski selektor, 48-letni Roberto Martinez. Zanimivo, da slednji govoric ni niti zanikal niti potrdil. V pogovoru za Eurosport je izjavil: "Kot ste lahko pričakovali, tega res ne morem komentirati!"

Spet pa se je pojavilo novo, staro ime - Pep Guardiola. Katalonska spletna stran El Nacional je pisala o tem, da je Laporta pod velikim pritiskom, da na Nou Camp vrne Guardiolo. Predsednik je izjavil, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da se Guardiola vrne v Barcelono, kjer je bil trener med leti 2008 in 2012. No, Guardiola ima pri Manchester Cityju pogodbo do konca sezone 2023 in kot kaže je noče podaljšati. Laporta upa, da bi lahko Guardiola prišel nazaj v Barco že leto pred iztekom pogodbe, torej po koncu te sezone. Toda ne kot glavni trener, ampak kot svetovalec predsednika ali kot športni direktor. 

Članki iz rubrike