Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 23.09.2021 17:07:27

PRVAKOM ne gre vse po načrtih? Ali pač? Je ANTE ŠIMUNDŽA po predstavi v Sežani zadovoljen? (foto)

Martin Metelko
Slovenski državni prvaki iz Murske Soboto so sicer v zgornjem delu lestvice, a davek evropskega ritma sreda-nedelja je visok.

Tabor Sežana - Mura 1:1 (1:1)
Sežana - Stadion Rajka Štolfe, gledalcev 300, sodniki: Perić, Gabrovec, Skok.
Strelca: 1:0 Krivičić (4.), 1:1 Maroša (7.).
CB24 Tabor Sežana: Koprivec, Salkić, Briški (od 52. Urh), Nemanič, Ristić (od 66. Guerrico), Mihaljević (od 66. Mavretić), Doukoure Grobry, Krivičić, Bongongui (od 61. Kosi), Stančič, Kouao (od 62. Kljun).
Mura: Obradović, Karamarko, Maruško, Karničnik, Lorbek, Horvat, Pucko, Kous, Lotrič (od 75. Kozar), Škoflek (od 62. Mulahusejnović), Maroša (od 84. K. Cipot).
Rumeni kartoni: Bongongui, Doukoure Grobry; Maruško, Horvat.
Rdeči karton: /.

Potem ko so Sežanci, ki so bili pred tem krogom pod vodstvom Dušana Kosića še stoodstotni, v uvodu sezone v Murski Soboti premagali državnega prvaka s 3:0, je bil danes dvoboj ekip bolj ali manj enakovreden in se zasluženo končal z delitvijo točk.

tabor mura2
Martin Metelko


Mura, ki je pred tem dobila štiri od zadnjih petih tekem, je bila predvsem v drugem polčasu premalo konkretna za kaj več. Ekipi tako vsaj za zdaj ostajata na četrtem in petem mestu.

tabor mura3
Martin Metelko


Čeprav je Mura odločno začela tekmo, pa je domača zasedba povedla v četrti minuti. Marko Krivičić je z leve strani poslal bolj podajo proti Rodrigueju Bongonguiju, a ta do žoge ni prišel, je pa dovolj zmedel Matka Obradovića, da ta ni vedel, ali naj posreduje ali ne. Žoga se je nato mimo njega skotalila v mrežo za 1:0.
Črno-beli so izenačili že v sedmi minuti, po dokaj nenevarni podaji v kazenski prostor je Jan Koprivec žogo izpustil, Amadej Maroša pa je spretno prišel do nje in jo poslal v mrežo. Pozneje se je dogajanje na zelenici umirilo, ekipi sta strnili vrsti in preprečevali nevarne akcije na eni in drugi strani.

tabor mura4
Martin Metelko


Kmalu po začetku drugega polčasa, v 48. minuti, je Dominik Mihaljević nevarno meril z 18 metrov, Obradović pa je z lepo "parado" preprečil veselje Kraševcev. V 70. minuti so domači spet prišli do lepe priložnosti, toda strel Tila Mavretića je Obradović tudi ukrotil.

tabor mura5
Martin Metelko


V 80. minuti je relativno anemijo v Sežani prekinil še Dino Stančič, ki je po podaji z desne strani poskusil z glavo iz bližine in tudi ob Obradovićevem posredovanju oplazil prečko.
Mura, ki je bila sicer na trenutke boljša v polju, ni bila konkretna, tako da se je dvoboj končal brez zmagovalca.
Tabor bo v 11. krogu v ponedeljek gostoval v Celju, Mura pa bo dan prej gostila Koper.

Značke: tabor-mura, sežana

Članki iz rubrike