sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
1 11.09.2021 17:02:54

ALI JE LAHKO ŠE BOLJ NORO? Ronaldo se je po 12 letih vrnil in... GOOOOOOOL (video)

Profimedia
Po 12 letih se je portugalski zvezdnik vrnil na Otok in danes je spet zaigral v dresu Manchester Uniteda.

Na tekmi na Old Traffordu med Unitedom in Newcastlom je bil prvi polčas povsem v znamenju Rdečih vragov, toda Ronaldo in njegovi soigralci niso uspeli zatresti mreže gostov do... V podaljšku prvega polčasa, saj se sodnik za dve minuti podaljšal prvi del, je Greenwood sprožil proti vratom Newcastla, gostujoči vratar je žogo samo odbil. Ronaldo je bil pazljiv in zbran ter odbitek pospravil v mrežo. Res neverjetna vrnitev velikega Cristiana Ronalda v gledališče sanj.

VIDEO SI LAHKO OGLEDATE TUDI NA TEJ POVEZAVI

V drugem polčasu so gostje iz Newcastla najprej izenačili, potem pa je Ronaldo dosegel še svoj drugi zadetek na tekmi. V zadnjem delu tekme sta za United zadela še Fernandes in Lingard, tako da je Ronaldo na svoji prvi tekmi po vrnitvi v United slavil s 4:1 proti Newcastlu in ob tem sam dosegel prva dva zadetka.  

Ronaldo je na svoji prvi tekmi v dresu, kjer je navduševal na začetku svoje mednarodne kariere, dosegel dva gola in izdatno pomagal svoji ekipi, da se je po četrtem prvenstvenem krogu prebila na sam vrh prvenstvene razpredelnice.
United ima zdaj deset točk, tako kot Chelsea, ki je v Londonu zanesljivo, s 3:0 premagal Aston Villo. Oba kluba imata tudi enako razliko med danimi in prejetimi goli, klub iz Manchestra pa je pred Londončani zaradi večjega števila doseženih golov. Za Chelsea je tokrat dvakrat v polno zadel povratnik v klub Romelu Lukaku, med njegovima goloma pa se je med strelce vpisal še Mateo Kovačić.
Za Unitedom in Chelseajem točko na tretjem mestu zaostaja Manchester City, ki je dobil derbi v Leicestru. Strelec edinega zadetka je bil v 62. minuti Bernardo Silva.
Oba kluba iz Manchestra, Chelsea in tudi Brighton, ki je z 1:0 ugnal Brentford in se prebil na četrto mesto, so izkoristili spodrsljaj do zdaj vodilnega Tottenhama, ki ga je v londonskem obračunu s 3:0 premagal Crystal Palace. Gostitelji so dobro izkoristili dejstvo, da je tekmec v 58. minuti ostal z igralcem manj na igrišču, saj je Japhet Tanganga prejel drugi rumeni karton. Vse gole pa so dosegli v zadnji četrtini tekme, najprej je Wilfried Zaha v 76. minuti izkoristil enajstmetrovko, nato je v 84. minuti vodstvo povišal Odsonne Edouard, isti igralec pa je končni izid postavil v tretji minuti sodnikovega dodatka.
Deset točk bi lahko po četrtem krogu imel tudi West Ham, a je v Southamptonu igral brez golov in osvojil samo osmo. V četrtem krogu lahko United in Chelsea na vrhu ujameta še Liverpool, ki bo v nedeljo gostoval v Leedsu, in Everton, drugi liverpoolski klub bo svojo tekmo tega kroga odigral v ponedeljek.
Prvo zmago v novem prvenstvu je zabeležil Arsenal, ta je v dvoboju ekip, ki sta bili po treh krogih na zadnjem mestu, z 1:0 ugnal Norwich. Strelec prvega zadetka za Arsenal v novi sezoni je bil v 66. minuti Pierre-Emerick Aubameyang.
Tri točke, svoje prve v sezoni, je osvojil tudi Wolverhampton, z 2:0 se je veselil zmage na gostovanju pri Watfordu.

Članki iz rubrike