Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 06.06.2021 21:30:21

Uf, VELIKANSKA OKREPITEV Reala! To bo MOČNO SPREMENILO podobo galaktikov!

Želeli so ga vsi evropski velikani.

V španski prestolnici se je pred dnevi začel valiti bel dim; na klop madridskega Reala se vrača Carlo Ancelotti. Pred španskimi podprvaki je tako pestro poletje, v katerem bodo po daljšem obdobju varčevanja najbrž preizkusili svojo srečo tudi na trgu največjih in najdražjih okrepitev. Vsi načrti pa bi se lahko že v prihodnjih dneh močno spremenili.

V španskih medijih so se danes namreč pojavile prve govorice, da naj bi vlogo športnega direktorja pri Realu prevzel Luis Campos. Mož iz ozadja, ampak genij, ki je z odličnimi potezami močno opozoril nase v francoskem nogometu. Portugalec je najprej postavil temelje za šampionsko sezono Monaca leta 2017; takrat so naslov francoskih prvakov PSG-ju na Azurno obalo speljali Kylian Mbappe, Radamel Falcao, Fabinho, Bernardo Silva in ostali. Avtor te sestavljanke? Luis Campos.


Štiri leta kasneje je čarobno formulo našel še pri Lillu in serijskim francoskim prvakom iz prestolnice tako 'ukradel' še drugi naslov. Portugalčev podpis na ekipi aktualnih francoskih prvakov je jasen; ne le mladi talenti, Campos ima nos tudi za oživljanje izgubljenih primerov. Jose Fonte je bil pri 37 letih odkritje sezone, hkrati pa pomemben mentor za mladega Svena Botmana, pri Lillu se je znova našel tudi Renato Sanches. Za drobiž so prišli kasneje drago prodani Nicolas Pepe, Rafael Leao in Victor Osimhen. In ravno slednjega je Campos nadomestil morda s svojo najbolj genialno potezo – v Francijo je prišel odpisani veteran in zdajšnji junak, Burak Yilmaz.

Nič čudnega torej ni, da so se za njegove zasluge ogreli vsi evropski velikani, očitno pa je tekmo dobil madridski Real. Na uradno potrditev bo sicer potrebno še počakati.

Članki iz rubrike