Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 06.06.2021 16:32:44

Napoved, ki MOČNO ODMEVA! Mourinho izbral FAVORITE pred EUROM: Kdaj, če ne zdaj?!

Profimedia
Portugalski strateg je za angleški The Sun analiziral možnosti reprezentanc.

Če kaj, potem je bil Portugalec vedno iskren in neposreden. Jose Mourinho nikoli ni skrival svojih mnenj niti takrat, ko so bila ta kontroverzna. In tega so se najbrž dobro zavedali pri britanskem tabloidu The Sun, ko so mu ponudili delo kolumnista.

Novopečeni trener Rome se je tako pred dnevi lotil trenutno najbolj vroče nogometne teme; bliža se začetek evropskega prvenstva in po zadnjih pripravljalnih obračunih je bil čas tudi za konkretne napovedi favoritov na naslednjem velikem tekmovanju.

Mourinho je za The Sun analiziral vse reprezentance in začel je s tisto, ki ji pripisuje največje možnosti za končno slavje; Anglijo.

"Gareth Southgate bo s svojo izbiro težko zadovoljil celo državo, tako pač je, ko imaš toliko možnosti. To je poleg Brazilije reprezentanca, v kateri selektor občuti največ pritiska. Skupinski del je doma, polfinale je doma, finale je doma. Mora se zgoditi zdaj, če se že ni leta 1996. Zdaj morajo dati res vse," je zapisal portugalski strateg.

V nadaljevanju se je dotaknil tudi vseh ostalih reprezentanc; pri Italijanih bo z zanimanjem spremljal njegove nove varovance, povedal je, da se lahko Nemcem pripeti tudi izpad v skupinskem delu, da Špancev ne vidi v finalu, za Francoze pa je napovedal, da bo neuspeh vse razen končnega slavja. Verjame tudi, da se lahko njegovi rojaki pod vodstvom Cristiana Ronalda zopet prebijejo vse do finala.

Članki iz rubrike