franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
0 06.06.2021 21:20:44

PRVAKI iz Fazanerije spet skupaj. Na večerji aplavz za POSEBNEGA GOSTA, Amadej Maroša pa ...

Aleš Cipot
Muraši bodo v ponedeljek dopoldne začeli priprave na novo sezono.

Po dveh tednih oddiha so bili muraši v nedeljo spet skupaj. V RIS Dvorcu Rakičan jih je na tradicionalni večerji pred začetkom priprav gostil župan MO Murska Sobota Aleksander Jevšek, v ponedeljek dopoldne se bodo vrnili v ritem treningov. Tega pa ne bo storil Jure Travner, ki mu je potekla pogodba, toda kljub temu se je kot poseben gost udeležil prijetnega druženja, med katerim sta se mu predsednik Robert Kuzmič in trener Ante Šimundža zahvalila za njegov prispevek in pripravljenost, da je priskočil na pomoč, čeprav se je že odločil za konec profesionalne kariere in je sezono začel v dresu Dravograda. Prislužil se je tudi aplavz zdaj že nekdanjih soigralcev, zdaj je s poklicnim igranjem nogometa dokončno konec, medtem se je pridružil avstrijskemu četrtoligašu SV Wildon, hkrati bo precej časa posvetil trenerskemu izobraževanju.

travner kuzmic ac
Aleš Cipot

Toda izkušeni branilec ni edini, ki mu je potekla pogodba, od 30. maja član Mure ni več tudi Amadej Maroša. V preteklih dneh je bilo veliko ugibanj o tem, ali bo ostal v Fazaneriji ali se bo vendarle podal novim izzivom naproti, vroča zgodba epiloga še ni dobila, to naj bi se zgodilo danes.

O najbolj verjetnem scenariju v ponedeljkovi izdaji poroča Ekipa SN, na uradni spletni strani soboškega prvoligaša pa so razkrili, da bodo priprave pod vodstvom Anteja Šimundže začeli Matko Obradović, Marko Zalokar, Dušan Gyergyek, Vid Šumenjak, Žan Karničnik, Matic Maruško, Žiga Kous, Klemen Pucko, Klemen Šturm, Marin Karamarko, Jan Gorenc, Dragan Lovrić, Alen Kozar, Luka Bobičanec, Tomi Horvat, Aljaž Antolin, Marko Brkić, Rok Erniša, Staniša Mandić, Renato Simić, Samsindin Ouro, David Đurak, Kevin Žižek, Andrija Filipović, Vito Štrakl in Mihael Klepač.

Zaradi reprezentančnih obveznosti v preteklih dneh bodo nekaj oddiha dobili Nino Kouter, Kai Cipot, Tio Cipot in Lan Erjavec.

simundza travner ac
Aleš Cipot

Članki iz rubrike