Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 02.06.2021 10:06:53

To so morebitni tekmeci MARIBORA v Evropi: Kdo vse mu grozi v prvem krogu kvalifikacij? Preverite ...

Grega Wernig
S kom se bo Maribor pomeril v prvem krogu kvalifikacij za konferenčno ligo?

Nogometaši Maribora so na zasluženih počitnicah, v klubu pa so aktivni predvsem na kadrovskem področju. Sestaviti je potrebno igralski mozaik za prihodnjo sezono, hitro pa se približuje tudi prva evropska preizkušnja. Kdo bo prvi tekmec Maribora, ki bo imel v prvem krogu status nosilca? To bo določil žreb, ki bo 15. in 16. junija v Nyonu, zato pa so znani vsaj morebitni tekmeci štajerskega prvoligaša.

Na seznamu možnih nasprotnikov so: Breidablik (Islandija), St Joseph’s FC, Mons Calpe (Gibraltar), Milsami, Sfantul Gheorghe (Moldavija), Urartu, FC Noah, Ararat (Armenija), Kauno Žalgiris (Litva), RFS Riga, Valmieras FK (Latvija), Inter Turku, Honka Espoo (Finska), Sileks, Struga (Makedonija), Racing Union, Swift Hesperange (Luksemburg), Velež (Bosna in Hercegovina), Bohemians Dublin, Sligo Rovers (Irska), Birkirkara (Malta), Vllaznia (Albanija), Glentoran (Severna Irska), Dinamo Batumi, Dila Gori, Gagra Tbilisi (Gruzija), Sant Julia (Andora), FC Llapi (Kosovo), Paide (Estonija), Dečić Tuzi, FK Podgorica (Črna gora), Newtown (Wales), Gzira United (Malta) ali predstavnik Severne Irske.

Prve tekme prvega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo bodo na sporedu 8. julija.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: maribor, evropa

Članki iz rubrike