Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 02.06.2021 08:20:10

Legendarni NEMEC brez usmiljenja! Po Guardioli udaril kot še nihče pred njim, on je KRIV: To je najslabše, kar ...

Lothar Matthäus je za boleč poraz Manchester Cityja v finalu lige prvakov okrivil španskega stratega Pepa Guardiolo.

Finale lige prvakov je za nami, številni navijači Manchester Cityja pa še zdaj ne morejo verjeti, kako jim je ta lovorika lahko spolzela iz rok. V Angliji so močno prevladovali, na tekmi v Portu pa jih je premagal tekmec iz angleške premier lige Chelsea. No, po mnenju legendarnega Nemca Lotharja Matthäusa je popolnoma jasno, kdo je največji krivec za poraz, s prstom je pokazal na trenerja Cityja Pepa Guardiolo.

"Pep in samo Pep je kriv, da Cityju ni uspelo," je za domače medije podal svoje mnenje nekdanji nogometaš in dodal: "S taktiko, ki jo je izbral za finale, je klubom in navijačem ukradel ligo prvakov. Zdaj mora kritike sprejeti in jim prisluhniti. Eksperimentiranje v finalu je najslabše, kar lahko naredi trener. To je nerazložljivo in nerazumljivo. Guardiola je oslabil moštvo, ker je hotel narediti nekaj posebnega, presenetljivega. To se mu je že zgodilo v preteklosti, toda v finalu mora razkriti prednosti ekipe, ni mu treba poskusiti nečesa novega, da bi pokazal, da lahko počne stvari, ki jih nihče ne predvidi."

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: guardiola, city, chelsea

Članki iz rubrike