oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ue
ue
0 30.05.2021 11:47:01

ZADOŠČENJE! V trenutkih slavja s Chelseajem RAZKRIL, kaj se mu je DOGAJALO V PSG-ju: 'Žalostno! Za vse sem ...'

Profimedia
Zmagoslavje v ligi prvakov je bilo za nekoga še prav posebej čustveno.

Lani je igral finale s PSG-jem in izgubil proti Bayernu, po sezoni pa je Thiago Silva odšel v Chelsea. Najbrž niti sam ni mislil, da bo v tej sezoni znova v finalu in imel možnost osvojiti svoj prvi naslov v ligi prvakov.

Zato je bilo 36-letnemu Brazilcu še toliko težje, ko je zaradi poškodbe še v prvem polčasu moral predčasno z igrišča. Kmalu zatem je Chelsea povedel in nato v drugem polčasu uspel zadržati prednost. Za Silvo je bilo mučno spremljati soigralce z roba igrišča, trepetal je za zmago, po zadnjem pisku sodnika pa je bilo veselje toliko večje.

"To je neverjetno, nepozabno, to so najlepši trenutki moje kariere," je vzhičen govoril po tekmi in se spomnil tudi časov, ko je nosil dres PSG-ja. "Tam smo bili pod nenehnim pritiskom zmage. Kadarkoli je PSG izpadel, so ljudje želeli imeti dežurnega krivca in to sem bil vedno jaz. Žalostno," je povedal Silva, a hkrati dodal, da želi Parižanom, da tudi njim v prihodnje uspe osvojiti ligo prvakov. "Vedno bom ostal rdeče-moder," je dejal.

EURO U21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: thiago-silva, chelsea

Članki iz rubrike