franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
0 30.05.2021 08:52:21

Veliki junak MURE Luka BOBIČANEC razkriva: Če bom ostal pri Muri in igral za SLOVENIJO?! Takole je ...

Grega Wernig
Veliki junak in najboljši strelec Mure v končani sezoni Luka Bobičanec je spregovoril o svoji prihodnosti.

V Prekmurju še vedno močno odmeva zgodovinski naslov državnih prvakov Mure, po katerem so na noge dvignili celo regijo, najboljši strelec Luka Bobičanec pa je spregovoril o tem, ali ga bomo v naslednji sezoni še gledali v dresu Mure. O tem je spregovoril v velikem intervjuju v tiskani izdaji Ekipe SN: "Sem na oddihu in o tem v teh dneh sploh nočem razmišljati. Klicev je ogromno, a se na večino ne oglašam, saj si najprej želim privoščiti nekaj počitka. Hitro ga bo konec, nato se bomo pogovarjali, kako in kaj naprej. Na prvem mestu je vendarle klub, beseda vodilnih mož bo zadnja, toda ne dvomim, da bomo našli rešitev, ki bo ustrezala vsem. Kot ste že omenili, pa imam še enoletno pogodbo in sem član Mure, to je v tem trenutku edino dejstvo. Težko je karkoli napovedati, vsekakor pa igranje v kvalifikacijah za ligo prvakov predstavlja velik izziv, o tem sanjaš od otroštva. Mika me igranje v še kakšni močnejši ligi, ampak nočem oditi na silo in za vsako ceno." 

Po naslovu prvaka z Muro se je predvsem v hrvaških medijih spet pojavila zgodba o tem, da bi utegnil zaigrati za slovensko reprezentanco in da si že ureja potni list. Kakšna je resnica? "Posamezni hrvaški mediji so mojo izjavo o pripravljenosti igranja za Slovenijo povzeli malce napačno. Izpadlo je drugače, kot sem povedal, prav tako je bilo vse skupaj preveč napihnjeno. Rekel sem in to bom ponovil, da bi z velikim veseljem zaigral za slovensko reprezentanco, če bi se mi za to ponudila priložnost. In to je vse, pri tem ostajam. Muri in slovenskemu nogometu sem vsekakor hvaležen, da sem se lahko uveljavil na prvoligaškem prizorišču in dobil tako veliko. To spoštujem, tukaj se počutim kot doma, vendar koraki v smeri, da bi mogoče lahko zaigral za slovensko izbrano vrsto, niso bili storjeni. Nihče iz NZS ni navezal stika z menoj, o tem se nisem pogovarjal z nikomer."



EURO U21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanjuPCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: luka-bobičanec, mura

Članki iz rubrike