Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 30.05.2021 11:14:34

Je napovedal svoje SLOVO?! Jan OBLAK z zelo zanimivim odgovorom o tem, kje bo igral v naslednji sezoni!

Profimedia
Jan Oblak je v velikem intervjuju za Marco spregovoril o svoji prihodnosti.

Jan Oblak je postal eden od ključnih igralcev Atletica, ki je pred dnevi v velikem slogu osvojil naslov španskega prvaka. Sedem let je Škofjeločan že nepogrešljiv in najbolj priljubljen nogometaš ekipe iz Madrida, hkrati pa tudi eden od najboljših vratarjev na svetu. Nič čudnega torej, da se zanj v vsakem prestopnem roku zanimajo malodane vsi evropski velikani. 

Svoj veliki cilj je z Atleticom dosegel: postal je veliki zmagovalec la lige, kaj pa naprej? Bo v naslednji sezoni še član Atletica? Z njim ima še dve leti veljavno pogodbo, toda ... "Prihodnost? Ne bom ničesar rekel. Sem član Atletica, tu sem že sedem let in imam še dve leti veljavno pogodbo. Ne vem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, tega trenutno ne vem niti jaz niti klub. Veliko bo odvisno od tega, ali bo klub v položaju, da bo moral prodati kakšnega igralca," je v intervjuju za Marco povedal Oblak, ki se s slovensko reprezentanco trenutno pripravlja na dve prijateljski tekmi, in sicer gostovanje pri Severni Makedoniji in domačo tekmo z Gibraltarjem. 


EURO U21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: jan-oblak, atletico

Članki iz rubrike