mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 30.05.2021 07:45:38

V GLAVO! Kar je slovita MARCA dan po finalu lige prvakov naredila JANU OBLAKU, je ZGODOVINSKO!!!

Profimedia
Izjemen poklon Janu Oblaku.

Slovenski nogometni zvezdnik Jan Oblak se je v zgodovino slovenskega (in svetovnega) športa vpisal kot veliki zmagovalec španskega prvenstva z Atleticom in kot vratar, ki je bil kar petkrat okronan za najboljšega vratarja la lige. Ljubitelji športa v Sloveniji se (pre)malokrat zavedajo, kako izjemnega vratarja imamo v reprezentanci in kako priljubljen je pravzaprav Jan Oblak v Španiji. 

Tako zelo, da je glavni naslov na sloviti Marci (ta je mimogrede bolj naklonjena rivalu Atletica Real Madridu) dan po velikem finalu lige prvakov veliki intervju z Janom Oblakom, dogajanje v Portu pa je zaradi Slovenca potisnjeno v ozadje. 

To je še toliko bolj izjemno, ker je ligo prvakov s Chelseajem med drugim osvojil ter pokal kot kapetan dvignil španski ljubljenec Cesar Azpiliqueta. Naslovnica je tako ali drugače v Španiji dvignila ogromno prahu ... 

jan oblak


EURO U21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: jan-oblak, marca

Članki iz rubrike