Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
13 19.04.2021 15:07:46

Čeferin Z VSO SILO: To so KAČE! Nikoli nisem videl človeka, ki bi TOLIKO LAGAL! V soboto je ...

Profimedia
Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je spregovoril o novoustanovljeni superligi in o izdaji tesnega sodelavca Andree Agnellija.

Po tem, ko je 12 evropskih klubov razglasilo evropsko superligo, se je prvič oglasil Aleksander Čeferin in podal svoje mnenje o zaprti ligi, ki ji je ves čas nasprotoval. "Ne moremo dovolj močno poudariti, kako zelo smo vsi združeni proti tej sramoti, ki jo vodi le pohlep. Vsi smo združeni proti temu nesmiselnemu projektu, ki je pravo nasprotje vsega, kar bi moral biti nogomet. Ne bomo dovolili, da bi se to spremenilo," je udaril Čeferin, ki vztraja pri tem, da bodo nogometašem, ki igrajo v klubih superlige, prepovedali nastop na svetovnem in evropskem prvenstvu.

Še bolj pa odmeva njegovo razkritje o njegovem tesnem sodelavcu in osebnem prijatelju Andrei Agnelliju. Ta je namreč postal podpredsednik superlige. "V svojem življenju sem kot odvetnik v kriminalnem pravu videl ogromno stvari. Toda nikoli nisem videl česa takšnega. Ed Woodward (Manchester United, še eden od podpredsednikov superlige) me je klical v četrtek, da bi mi povedal, da je zadovoljen s predlogi o reformi lige prvakov. Medtem pa je že podpisal nekaj drugega. Kar pa zadeva Agnellija, pa je največje razočaranje med vsemi. Nikoli nisem videl človeka, ki bi toliko lagal, čeprav sem v svoji odvetniški karieri spoznal veliko čudnih ljudi. Nisem vedel, da imam blizu takšne kače, toda zdaj vem. Še v soboto sva se slišala, rekel mi je, da so to o superligi le govorice, naj me ne skrbi in da me bo poklical čez eno uro. Nato je ugasnil telefon."

Značke: čeferin, uefa

Članki iz rubrike