Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

princ-charles, camilla-parker-bowles Svet24.si

FOTO: Princ Charles in Camilla ganjena do solz

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Pixabay Manfred Richter Jajca Odkrito.si

Ali pravilno shranjujete jajca?

delovna-akcija, ana-praznik Njena.si

Delovna akcija: Tako se imajo, ko kamere ne ...

nu
nu
26 07.04.2021 09:45:47

KAAAJ?! Kar je POČEL slovenski komentator tekme Real - Liverpool, je ZMOTILO MARSIKOGA!

Razumemo cilj - a kar je preveč, je preveč.

Vsi se borimo za čim višjo gledanost, čim višjo branost in čim višjo klikanost. In vsi gremo pri tem včasih predaleč - tokrat je precej predaleč odneslo komentatorja tekem lige prvakov na Kanalu A Tomaža Lukača. V želji, da bi gledalce prepričal, kako noro zanimivo in dramatično bo povratno srečanje Reala in Liverpoola v četrtfinalu tega tekmovanja, je namreč v zaključnih minutah prve tekme v Madridu serijsko streljal kar precejšnje kozle. 

Lukač je med drugim ugotavljal, da v zaključnih minutah prve tekme nobena ekipa ne želi več tvegati, saj imata obe kar ugoden izid. Ne najboljšega, a kar ugodnega. Predvsem pa je večkrat govoril o tem, da se je težko odločiti, katero moštvo je pred povratnim obračunom v prednosti. "Če bi se vendarle moral odločiti takole na prvo žogo, bi rekel, da je v rahli prednosti Real in da je s končnim rezultatom lahko nekoliko bolj zadovoljen," je dejal in zadevo na podoben način ponavljal ves čas zaključka tekme. 

V rahli prednosti? Seveda zmaga 3:1 nikakor ne pomeni odločitve dvoboja in seveda Liverpool ima možnosti za preobrat. In seveda si bo povratni dvoboj v vsakem primeru zanimivo ogledati. A govoriti o tem, da sta ekipi pred njim praktično izenačeni, je milo rečeno smešno. Kako težko se je odločiti, kdo je pred povratno tekmo v kakšni prednosti, najbolje opiše podatek, da so ekipe, ki so prvo tekmo doma zmagale 3:1, v celotni zgodovini lige prvakov tako prednost zapravile le ... štirikrat. Da, v celotni zgodovini.      

Značke: real, liverpool, lukač

Članki iz rubrike